Też tak mamAsita pisze:Dortezka, wcale Ci się nie dziwię. Ja czasem czuję się wręcz bezsilna w obliczu mojej bezgranicznej i bezwarunkowej miłości do moich prosiaków... Boję się o mnie samą.......
![]()

Moderator: pastuszek
Też tak mamAsita pisze:Dortezka, wcale Ci się nie dziwię. Ja czasem czuję się wręcz bezsilna w obliczu mojej bezgranicznej i bezwarunkowej miłości do moich prosiaków... Boję się o mnie samą.......
![]()
To mnie rozbroiłobalbinkowo pisze:A chodziło mi o to, że mieszkam sama i jakby mi się coś stało, to nie będzie komu nakarmić moje panny, a przecież świnki nie mogą długo nie jeść
No właśnie o tym mówię, to już jakaś choroba, co nie?martuś pisze:To mnie rozbroiłobalbinkowo pisze:A chodziło mi o to, że mieszkam sama i jakby mi się coś stało, to nie będzie komu nakarmić moje panny, a przecież świnki nie mogą długo nie jeśćNie ważne, że coś Ci się stanie tylko ważne jest to, że dziewczyny będą głodne
![]()
Ja też się wiecznie boję, że wyląduję w szpitalu i prośki nie zostaną odpowiednio ogarnięte, rodzice zapomną podawać Dropsowi leków albo nie będą wiedzieli jak to zrobićbalbinkowo pisze: mieszkam sama i jakby mi się coś stało, to nie będzie komu nakarmić moje panny, a przecież świnki nie mogą długo nie jeść