@gren, nie - jeszcze nie obliczałam. Myślę, że ok 250zł wyjdzie za materiały, ale cały czas dyskutujemy z czego ta klatka będzie zrobiona.
No będę szukać czwartego potwora, koniec tajemnicy

Na razie się nie spieszę, bo i tak realnie mógłby ze mną zamieszkać za +- miesiąc, poza tym mam dość określony typ ze względu na potrzeby moje, mojego stada i jeszcze alergię. Chciałabym na pewno żeby świnka była proludzka bo obecnie mam trzy stwory a tylko Kiwi lubi się poprzytulać, Goferek już woli mieć święty spokój a Soia nie lubi - więc jej nie zmuszam. Poza tym świnka musi być kobietką, przynajmniej półroczną (inną Kiwi schrupie na śniadanie) i w miarę uległą, równocześnie nie starszą niż 2-3 lata (bo nie ukrywam że jeżeli nie będzie przeciwwskazań to pojedzie do dr Moniki na sterylizację z dojścia bocznego). A ze względu na alergię to musi mieć długą i prostą sierść, bo takie mnie najmniej uczulają... Więc sama widzisz, że jest tego sporo
@porcella
Dzięki

Szorowanie kuwety mi nie straszne, teraz mam wyłożoną zagrodę podkładami i przecieram wilgotną szmatką podłogę.
Najgorsze jest to, że już mi się całość wydaje za mała i że przecież gdzie ja wstawię wszystkie mebelki!