3-pak axxk, Śnieżek 31.12.18(*)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Re: Stadko axxk bez Plamka :(
Jak słodko się tulą 

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
aaaaa... te noski i uszka i w ogóle..axxk pisze:i mamy pierwsze zdjęcie chłopców w nowym domku:
dobrze, że spakowałam im tunelik
są tacy słodcy

dobrze im będzie w nowym domku

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

Ale świetna fotka
Cieszę się, że chłopcy znaleźli domek
A ostatnie dwie dziewuszki też szukają?

Cieszę się, że chłopcy znaleźli domek

A ostatnie dwie dziewuszki też szukają?
dla ich dobra chyba tak, bo tak jak pisałam wcześniej mała niezgodnośc charakterów u dziewczyn jest i trochę wchodzą sobie w paradę
kurcze pusto.. 2 klatki tylko w domu zostały, w jednaj pięć kosiek, w drugiej Śnieżek i oczywiście Sońka
Musimy zrobić przemeblowanie, kosiaki do sypialni przenieść a Śniegulka na ich miejsce.
Nie bardzo jest możliwość noszenia tej dużej kosiowej klatki dlatego ostatnio nie mają wybiegów...
Śniegulek jest rozpieszczany za to wieczorami
wspólne wylegiwanie się wybiegi- ale mało chętnie z nich korzysta. Na wybiegach uwielbia wskakiwać na rożne rzeczy np na pudełka, na duże wiadro
jestem w szoku, że potrafi tak wysoko skakać.
Do tego jest baardzo czytym chłopakiem, nigdy nas nie olał:) leżąc na ans lub obok, gdy chce sikac zaczyna się wiercić nerwow, cofać się z wypiętym zadkiem itp i od razu wiadomo, że sikac chce. Poza klatka np na wybiegu sika na podkład. wczoraj dał chłopak popis, leżał na kolankach u mnie długo, w pewnym momencie zerwał się i biegiem z kolan na podkład leżący obok mnie, wysikał sie i znowu wdrapał sie na kolana. MM byl w niezłym szoku.
wczoraj po wybiegu nie znalazłam ani jednego bobka na podłodze
:)
Musimy zrobić przemeblowanie, kosiaki do sypialni przenieść a Śniegulka na ich miejsce.
Nie bardzo jest możliwość noszenia tej dużej kosiowej klatki dlatego ostatnio nie mają wybiegów...
Śniegulek jest rozpieszczany za to wieczorami

Do tego jest baardzo czytym chłopakiem, nigdy nas nie olał:) leżąc na ans lub obok, gdy chce sikac zaczyna się wiercić nerwow, cofać się z wypiętym zadkiem itp i od razu wiadomo, że sikac chce. Poza klatka np na wybiegu sika na podkład. wczoraj dał chłopak popis, leżał na kolankach u mnie długo, w pewnym momencie zerwał się i biegiem z kolan na podkład leżący obok mnie, wysikał sie i znowu wdrapał sie na kolana. MM byl w niezłym szoku.
wczoraj po wybiegu nie znalazłam ani jednego bobka na podłodze

To ja podobnie jak MM jestem w szoku
Nasz Pepe bobczy owszem, gdzie tylko, ale na siku wraca do klatki, natomiast mały to i bobczy i sika tam gdzie akurat jest
Śnieżek to taki typ sportowca
Sońka to... psinka?

Nasz Pepe bobczy owszem, gdzie tylko, ale na siku wraca do klatki, natomiast mały to i bobczy i sika tam gdzie akurat jest

Śnieżek to taki typ sportowca

Sońka to... psinka?
tak Sońka to psina - ściągawka jest na 1 stronie 
a klatka Śniezka stoi wysoko wiec nie ma możliwości wracać do klatki kiedy chce

a klatka Śniezka stoi wysoko wiec nie ma możliwości wracać do klatki kiedy chce
Hmm, to u nas 6 kilo mikropsaaxxk pisze:kolorystycznie tez:)
18kilo psa