✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
balbinkowo

Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel

Post autor: balbinkowo »

Szejron pisze:Ja dzisiaj robię sobie spaghetti, doprawiam, mieszam, patrzę-a tam osa w sosie...Ble :/
Oj tam, przecież wszystkiego by ci nie zjadła :lol:
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ja dziś pojechałam nad wodę i tam dwie takie bzyczace się napatoczyły :sadness: Boję się, szczególnie po ostatnim razie z mega siniakiem...

Właśnie, co u chłopców?
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Dziewczyny żyję! Trochę byłam zalatana.

U chłopaków wszystko dobrze, bez zmian czyli Tasiek z Maleństwem się kochają, wielka trójca z klatki na przeciwko dokazuje (oczywiście prowodyrem wszelkiego dokazywania jest rozrabiaka Wiewiórek :levitation: ) a Geruś kochany dla mnie jak zawsze i niestety jak zawsze nie kochany dla innych świnek :D

U moich chłopaków niby bez zmian ale.. Dziś odebrałam moje pierwsze tymczasy Leonardo i Perseusza w związku z tym mieliśmy wycieczkę po nich z Darkiem do Piły. Do Piły mamy 70km ale okazało się że jest masa objazdów i zamiast w dwie strony zrobić 140km to zrobiliśmy dziś ponad 200km i więcej niż 4h w samochodzie.. Jesteśmy padnięci.. Leonardo i Perseusz niestety nie są zdrowi.. Szczególnie Leo ma zaawansowaną chorobę skórną, po Persim widać, że też się zaraził od kolegi. Jutro czeka nas weterynarz i zeskrobiny a co dalej to już się na wizycie dowiemy. Chłopaki są śliczni i bardzo zżyci tak więc jak już będą zdrowi to ktoś kto ich adoptuje będzie na prawdę szczęściarzem :D
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Ooo, tymczaski! Mam nadzieję, że szybko uporają się z tym wstrętnym choróbskiem i znajdą fajny DT! :fingerscrossed: :buzki:
No i czekam na zdjęcia :)
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Z pewnością postawisz chłopców na nogi :) Trzymam za zdrówko i domek :fingerscrossed:
Telaya

Post autor: Telaya »

Super! Gratuluję decyzji :) Pamiętaj, że pierwsze Tymczasy to największe obciążenie emocjonalne. Nasz Muffin był u nas mniej niż miesiąc a łzy poleciały po jego wyjeździe. Trzymam kciuki za zdrowie chłopaków.
Lizaczek

Post autor: Lizaczek »

Ja sobie nawet nie wyobrażam co by było gdybym ja miała tymczasy :szczerbaty: Nie oddałabym :roll:
Szejron

Post autor: Szejron »

balbinkowo pisze:
Szejron pisze:Ja dzisiaj robię sobie spaghetti, doprawiam, mieszam, patrzę-a tam osa w sosie...Ble :/
Oj tam, przecież wszystkiego by ci nie zjadła :lol:
A może padła, bo dodałam za dużo chili? :szczerbaty:

Lilith, najważniejsze, że prosiaki uratowane. Skoro byliście w Pile to trzeba było zajechać do mnie, to tylko 27 km... :P
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Na razie mi smutno, że chłopaków wymiziać nie można i tylko w rękawiczkach do nich. Biedaki są wystraszeni a jakby zobaczyli, że u nas nie jest źle i moje ręce nie tylko straszne rzeczy im robią to może by się wyluzowali.

Szejron może w Poznaniu innym razem tam się jedzie 40minut a nie 2h a niby tylko 10km dalej..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”