Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
anuleczka

Re: Filipek&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka

Post autor: anuleczka »

Natasza pisze:Prośki już śpią, oj chyba dziś szalały. Fi śpi w klatce na sianku, Kofi na tej pluszowej owieczce wtulona :love: Peppa na hamaku na domku, Bianka w kuwecie :lol: a reszta gdzieś się pochowała, moje śpioszki, zmęczone życiem :lol:
Szczęśliwa pełna rodzina :love: hahaha
Kota nie było, to myszy pewnie harcowały :yahoo:
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Śpiąca Kofisia , powoli tyje :D
Obrazek
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Natasza pisze:Śpiąca Kofisia , powoli tyje :D
Obrazek
Nie uwierzysz :lol: mam taką samą maskotkę tyle, że z Zakopanego 8-)
Faktycznie, Kofi dużo grubsza :love: Jedz kochana jedz a będziesz wielka :love:
Foggy

Post autor: Foggy »

Kofi wygląda na tej łowieczce jak prawdziwa góralka :D Faktycznie ładnie przybrała, mamuśka kochana. Jak Fisiek się czuje?
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Mój osobisty "Gripex" na wszystko, jak chorowałam leżeliśmy tak całe dnie :love:

Obrazek

Promocja w Home&You : jesli kupicie dwie rzeczy na wyprzedaży wtedy ta druga tańsza jest za 1 zł ! i kupiłam dwa koce w misie 170/130cm w sumie za oba zapłaciłam 31 zł :yahoo: teraz będę musiała zamówić legowiska u pastuszka jednolite bo te w sowy gryzą się z misiami
I teraz wiadomość miesiąca, my z moim R mamy osobną kasę, ostatnio pożyczyłam od niego 300 zł a on dziś że mam mu nie oddawac niech to będzie częśc jako prezent świąteczny a reszta jako prezent dla świnek :love: :prezent: więc kratki+3kuwetki+2 hamaki+2 legowiska od mojego R dla moich prośków.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Sms od koleżanki z pracy : "śniło mi się że zaprosiłaś mnie do siebie żebym zobaczyła świnki, i dałaś mi na kolana samca małego i jak go dotknęłam to się zakochałam i w końcu mi go dałaś i pojechaliśmy z moim mężem i z Toba wybrać legowiska i kratki i ubranko na zimę bo już zimno" :lol: umarłam jak to przeczytałam a R powiedział że to ŚWINKO ZARAZA
Jutro z R znowu jedziemy do Kudowy na odpoczynek, mama już zorganizowana na zaopiekowanie świnkami, rano je nakarmię wysprzątam a w niedziele już wrócę ale będę tęsknic. Więc jakby co to nie umarłam :]
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Fisiek bardzo dobrze, rana już zagojona na szczęście dziurka po szwie się nie rozlazła więc wszystko cacy :peace: ciągle je i biega, gryzie kraty , całuję laski przez kraty i wypina dupkę na gilgotki :102:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

I mój narzeczony :love: jednak zostalismt w domu bo moj chory :)wiec nie opyszcze proskow :))

Obrazek
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

No proszę jaki piękny gest ze strony pana R :D
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Bylam w ciezkim szoku :)
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Ja też bym na twoim miejscu była w szoku :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”