Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Dropsio

Re: Dropsio i Cosiek - duet prawie doskonały

Post autor: Dropsio »

Smutno mi. Zajęliśmy czwarte miejsce, bo chłopak który był z nami w drużynie kompletnie się nie nauczył. A w przyszłym roku szanse są marne, bo zostanę sama, a to w drużynach czteroosobowych się pisze :(

Drops w nocy uciekł z klatki. Nafuczał na mnie jak odstawiłam go na miejsce :lol:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Balinkowo, Ty masz kurkę, to Dropsio może mieć kurka :lol:
Przykro mi z powodu konkursu :( Ale co się nauczyłaś to Twoje :102:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
katiusha

Post autor: katiusha »

Kolega nieodpowiedzialny.. :?
lubię

Post autor: lubię »

Nie wiemy, co było jego motywacją do wzięcia udziału - a mogą one być baardzo różnorodne, szczególnie w wieku 14 lat :lol: Ale, jak powiedziała Asita: co się nauczyłaś, to Twoje :ok: Matko, jaki bajzel można mieć w głowie z takich okazji... :help:
Awatar użytkownika
Bajlandia
Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
Kontakt:

Post autor: Bajlandia »

No kolega się nie popisał :nono: szkoda :(
Kurek :szczerbaty: hehe :lol: cudną ma tą maskę aguti na pyszczku. Rozbraja mnie po całości :love:
:świnka1: Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020 :świnka2:
:candle: Fanaberka 05.03.2019
:candle: Gburka 17.05.2020
Dropsio

No nie popisał się... A uczyłam się dokładnie tego samego co rok temu, także nie "to twoje", bo większość bardziej przydatnych rzeczy (czyli rozpoznawanie zwierząt) potrafiłam z grubsza :102:
Z mamusią już się na ten Myślibórz nastawiałyśmy (bo reszta była mocno obkuta, więc szanse były duze), a jako że się nie udało, to planujemy jakiś inny wypad. Milicz na przykład :szczerbaty:
Zioła trzymamy w worach na strychu, a żeby nie musieć co chwilę biegać na ten strych, część mam w pudełkach plastikowych: siano w 25l, babkę 20l, miętę 10l i jeżówkę w 2l... Napycham ile się da, więc trochę to waży. Na oko powinno starczyć świniom na tydzień... A jak jest na prawdę? Na strych po nową dostawę muszę biegać co 3 dni. Jak?! :lol: :think:
lubię

Post autor: lubię »

Pomyślcie też o Uniemyślu http://www.uniemysl.kp.org.pl/ Fajna i kompetentna ekipa tam siedzi, nie wiem czy mają gotowe propozycje zajęć dla szkół, ale na przyciśnięci coś ciekawego wymyślą ;)
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Czy to zdjęcia tak wyszły czy Cosiek przekrzywia główkę na prawą stronę? :think:

PS pisałaś kiedyś, że podobają Ci się wilczaki :szczerbaty: http://allegro.pl/wilczak-czechoslowack ... ml#thumb/8
Obrazek
Dropsio

Martuś - nie, to kwestia jego "lekko" dziwnej fryzury... Czubek mu się tak wykrzywia i to tak wygląda. Bez obaw, to nie ucho - już jakiś czas temu rzuciło mi się to w oczy, sprawdzałam :szczerbaty:
Wilczak... Wiem, widziałam, sprawdzałam ceny. Saarlosy też są niezwykłe... Kiedyś wezmę sobie dwa. Nie bardzo uśmiecha mi się trzymanie psa samego, tym bardziej spokrewnionego z wilkiem. :love:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Przez przypadek znalazłam też takiego futrzaka http://pl.euroanimal.eu/Tamaskan_Dog :102:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”