Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Dropsio i Cosiek - duet prawie doskonały
Wrzucaj a nie się głupio pytaszDropsio pisze:Pliszki górskie i nurogęsi - kto chce?

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
To pliszek jest więcej niż tylko pliszka siwa? Te Twoje mają jakoś żółto pod brzuszkami
Nurogąski widzę już w parce

Nurogąski widzę już w parce

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Te nasze to pliszki górskie, śliczne były i pięknie się ganiały i śpiewały
Nurogęsi są 4: jedna trzymająca się osobno parka i dwa samotne samce, przynajmniej tyle dzisiaj widzieliśmy. Może samiczki chowaja się gdzieś po krzakach albo zostały już "zapylone i porzucone"

Nurogęsi są 4: jedna trzymająca się osobno parka i dwa samotne samce, przynajmniej tyle dzisiaj widzieliśmy. Może samiczki chowaja się gdzieś po krzakach albo zostały już "zapylone i porzucone"

Śliczne zdjęcia
Czyli była kolejna wyprawa z tatusiem
Ja się chyba nigdy nie znudzę twoimi zdjęciami Dropsio

Ja się chyba nigdy nie znudzę twoimi zdjęciami Dropsio

- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Właśnie też tak patrzę, że te Twoje pliszki mają żółte brzuchy 

Jest jeszcze pliszka żółta i cytrynowa, ale ta ostatnia to raryt i możemy jej nie liczyć

U krzyżówek modna jest dyfuzja odpowiedzialności zapewniona gwałtem zbiorowym, może nurogęsi też tak mają?Dropsio pisze:Nurogęsi są 4: jedna trzymająca się osobno parka i dwa samotne samce, przynajmniej tyle dzisiaj widzieliśmy. Może samiczki chowaja się gdzieś po krzakach albo zostały już "zapylone i porzucone"

Dzisiaj wieczorem na polu niedaleko tato widział stado żurawi... Jutro przed szkołą/pracą pojedziemy zobaczyć, może uda się zrobić kilka zdjęć. Chociaż 5:30 mnie trochę przeraża 

No co ty, 5:30 jest piękna
Uwielbiam blady świt, estetyką i klimatem chyba nic nie dorównuje takim godzinom. Niestety są bezkompromisowe i albo jesteś absolutnym skowronkiem, który ogląda je na początku dnia (i kończy go równie wcześnie), albo totalną sową, która świt ogląda tuż przed snem... Obydwa systemy wybitnie niepraktyczne
[Niewykluczone, że moje zamiłowanie do takich pór to zwykły sentymentalizm - jestem z rodziny grzybiarzy
]

[Niewykluczone, że moje zamiłowanie do takich pór to zwykły sentymentalizm - jestem z rodziny grzybiarzy