Oko Saurona czyli czyje konkretnie?
Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
lubię
Re: Dropsio i Cosiek - duet prawie doskonały
Nie widzę.
-
Dropsio
To nie wiem jak mam wstawić zdjęcia. Photobucket mi szwankuje, a z Google nie widać...
A specjalnie świniakom porobiłam
No i mam z Przemkowa kilka fotek... Są trzy zagadki - mam błotniaka, ale nie wiem czy zbożowy czy stawowy, lecącego ptaka wyglądającego na kszyka i jakieś małe, szare, kaczkowate coś.
Jak to czyje oko? No, ropuchy, szarej w dodatku
Jak to czyje oko? No, ropuchy, szarej w dodatku
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
bankfotek, imageshack, fotosik? 
-
lubię
Dziwne, przecież cały czas jedziesz na photobucketcie a poprzednie widać
No właśnie szara. Żaby trawne też już wylazły, w wodzie siedzo i sie gzio - jeszcze skrzek nie pływa, ale już całkiem wyciśniętą samicę spotkaliśmy. Czyli początek szczytu we Wrocku, u Was pewnie po prostu początek godów. Znaczy się najwyższy czas szukać miejsca na żaby moczarowe, bo niedługo też ruszą, a niebieskie będą krótką chwilę, więc i szans na zdjęcia nie za wiele... Aa, tak sobie szczuję
No właśnie szara. Żaby trawne też już wylazły, w wodzie siedzo i sie gzio - jeszcze skrzek nie pływa, ale już całkiem wyciśniętą samicę spotkaliśmy. Czyli początek szczytu we Wrocku, u Was pewnie po prostu początek godów. Znaczy się najwyższy czas szukać miejsca na żaby moczarowe, bo niedługo też ruszą, a niebieskie będą krótką chwilę, więc i szans na zdjęcia nie za wiele... Aa, tak sobie szczuję
-
Dropsio
O niebieskie moczarowe to wczoraj się prawie potykaliśmy, zupa z żab była...
Mam kilka zdjęć, jak ogarnę jak je wrzucić to wstawię.
Photobucket szwankuje, tylko połowa zdjęć się ładuje, a wrzucać po jednym mi się nie chce, bo dużo się tego nazbierało. Skończę czytać książkę i obiad zrobię to spróbuję jeszcze z komputera z Google wrzucić, bo mobilnie nie działa. Pewnie ustawienia mam złe, pogrzebię to może się uda.
Photobucket szwankuje, tylko połowa zdjęć się ładuje, a wrzucać po jednym mi się nie chce, bo dużo się tego nazbierało. Skończę czytać książkę i obiad zrobię to spróbuję jeszcze z komputera z Google wrzucić, bo mobilnie nie działa. Pewnie ustawienia mam złe, pogrzebię to może się uda.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
-
Val
A ja widzę wszystkie
Cudny pyszczek! Miny na medal.