Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
anuleczka

Re: Filipek&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka

Post autor: anuleczka »

Natasza pisze:
Promocja w Home&You : jesli kupicie dwie rzeczy na wyprzedaży wtedy ta druga tańsza jest za 1 zł ! i kupiłam dwa koce w misie 170/130cm w sumie za oba zapłaciłam 31 zł :yahoo: teraz będę musiała zamówić legowiska u pastuszka jednolite bo te w sowy gryzą się z misiami

Obrazek

Obrazek

hahaha przez dłuższą chwilę miałam problem doliczyć się dziewczynek :love:
Koce świetne, aż sama bym sobie takie sprawiła :love: a Fisiu to przytulak na całego :buzki:
Klatka wydaje się niesamowicie wieeeeelka
Foggy

Post autor: Foggy »

To nie klatka, to klata! :o Jestem pod wieeelkim wrażeniem, Nataszko! A kocyki miażdżące, sama bym chętnie sobie taki jako na kapa na łóżko dała.
Ojj Fisiek najbardziej wypieszczony jest i taka sprawiedliwość :roll: :102:
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Kochane jak na 6 świnek i tak myślę że za mała ;) dlatego w nadchodzącym tygodniu będzie długie pięterko :yahoo:
dobra lece na wątek pastuszka i składam zamówionko na dwa kapcioszki - bo sowy gryzą się z misiami :shock: i hamaczki :102:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Teraz tak siedzę i myślę po co mi dwa takie same koce :lol: gdyby któraś z Was chciała pokryć koszt naszych hamaczków zamówionych u Pastuszka to zapraszamy na zakupy sprzedam go za 35 zł . 130/170 cm , poliester. Na sprzedaż jest nowy nieużywany jeszcze z tymi zaczepami, których nie rozcinałam :) może dla kogoś na prezent dla dziecka czy cóś ;)

Obrazek
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

I laseczki :love:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Ale słodziaki :love: kocyk ekstra, no i owieczka :love: muszę sobie koniecznie taka sprawić :love: tzn nie sobie tylko świniakom moim ;) dla nich wszystko :love:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Duża klatka, mają gdzie się wyszaleć. A tunele też dostaną te małe gołe ciałka? Święta u was wcześnie jak w internecie :laugh:
http://demotywatory.pl/4399359/04102014
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Dzima kochana tunele beda na razie dwa ale takie co mial kiedys fus. Czyli tuba wylozona kocem i go na koncu wywilam i juz jej nie widac. Bo na razie slabo stoje z kasa a chyba szykuje sie zwolnienie zalogi wiec nie chce szlec :)ale mysle ze na swieta im zamowie razem z legowiskami bo narazie mamy 4od pastuszka i musi starczyc. Jeszcze musze skolowac 200zl na terraria wieksze dla gekonow ale swinki sa pierwsze w kolejce :)jeszcze kuwetki zamowie no i te kratki beda w ciagu kilku dni :love:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

A w tym roku swieta proskom sponsorowal moj r 300 zl !az mi glupio bo zawdze mu kase oddaje ale tym razem bylam pazerna :lol: ogladalismy program w tv i byl remont mieszkania i byl tam zabudowany balkon oranzeria czy jakos tsk a moj r:mozna by tam zrobic swiniarnie :yahoo: ucalowalam go w nagrode ze tak logicznie mysli :lol:
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Nataszka :D
Twój R się rozkręca :jupi: Już - " przepadł w butach " - chyba tak to się mówi 8-) skoro dał kase na swinki :like:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”