Elvis&Freddy&Sanczo :) Nowe zdjęcia 18.09

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ognista koza
Miejscowość: Poznań/Łódź
Kontakt:

Re: Elvis, Freddy i Sanczo. Niebanalny trójpak :D

Post autor: ognista koza »

Niedługo będziecie mieszkać u świnek a nie świnki u was :D
Pisanie na temat muzyki jest jak tańczenie na temat architektury

Pociąg do moich chłopców
Obrazek
AniBanani

Post autor: AniBanani »

Wbrew wszystkiemu.. Meble z ikei dla małego mieszkania.. Cała taka seria była, które pojawiły się w domu.. Dały multum miejsca. Jestem w szoku aż.
poziomka15

Post autor: poziomka15 »

Ja chciałam tylko powiedzieć,że osobiście polecam obie hodowczynie (Bella Cavia i Hillstone).
Z oboma Paniami miałam i mam bliższy kontakt i dość często wymieniam maile. Obie są bardzo miłe i pomocne,a co najważniejsze nie zależy im na zarobku,ale na dobru zwierząt. Osobiście pomagałam przy znajdywaniu domków dla kilku świnek z hod. Bella Cavia ponieważ gdy świnki były wystawione na sprzedaż nie było zbytniego zainteresowania,a Pani Kindze zależało na znalezieniu im najlepszych domków. Pani Hania zaś faktycznie na starym forum udzielała się i pomagała świneczkom. Obecnie niestety nie ma tu wątku,a nawet nie jest zarejestrowana-a szkoda bo ma bardzo fachową wiedzę i często dawała bardzo przydatne porady. :)
Także jeśli w przyszłości zdecydujesz się,że chciałabyś mieć świnkę z którejś z tych hodowli to naprawdę polecam!
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

a tam, się TŻtem przejmujesz.. Bierzesz i masz a jemu mówisz "widziały gały co brały".. :szczerbaty:
Albo powiedz mu, że myślałaś, że jego "nie" to jak u kobiet znaczy "tak" :szczerbaty:
ehh.. tak to z tymi facetami bywa.. mi co wizytę wet gada, że jeszcze jedna świnka i będzie na mnie krzyczał :evil:
A zdjęcie z psiołem liżącego Sanczo.. :love: to były zabiegi pielęgnacyjne z masażem językiem.. :D :D
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
AniBanani

dortezka pisze:a tam, się TŻtem przejmujesz.. Bierzesz i masz a jemu mówisz "widziały gały co brały".. :szczerbaty:
Albo powiedz mu, że myślałaś, że jego "nie" to jak u kobiet znaczy "tak" :szczerbaty:
ehh.. tak to z tymi facetami bywa.. mi co wizytę wet gada, że jeszcze jedna świnka i będzie na mnie krzyczał :evil:
A zdjęcie z psiołem liżącego Sanczo.. :love: to były zabiegi pielęgnacyjne z masażem językiem.. :D :D
TŻ by się chyba ode mnie wyprowadził. Już ostatnio mówił, że jak wezmę świnkę to mnie zostawi :lol:
Nie wiem co Fado odbiło na punkcie Sanczo. Dosłownie jak go zobaczy w klatce to aż wyje z radości i wsadza łapy do klatki , a jak go wyciągam to cały czas go liże, łazi za nim. Może się zakochał...Od dawna podejrzewałam, że jest z nim coś nie tak jeśli chodzi o orientację :rotfl:
AniBanani

poziomka15 pisze:Ja chciałam tylko powiedzieć,że osobiście polecam obie hodowczynie (Bella Cavia i Hillstone).
Z oboma Paniami miałam i mam bliższy kontakt i dość często wymieniam maile. Obie są bardzo miłe i pomocne,a co najważniejsze nie zależy im na zarobku,ale na dobru zwierząt. Osobiście pomagałam przy znajdywaniu domków dla kilku świnek z hod. Bella Cavia ponieważ gdy świnki były wystawione na sprzedaż nie było zbytniego zainteresowania,a Pani Kindze zależało na znalezieniu im najlepszych domków. Pani Hania zaś faktycznie na starym forum udzielała się i pomagała świneczkom. Obecnie niestety nie ma tu wątku,a nawet nie jest zarejestrowana-a szkoda bo ma bardzo fachową wiedzę i często dawała bardzo przydatne porady. :)
Także jeśli w przyszłości zdecydujesz się,że chciałabyś mieć świnkę z którejś z tych hodowli to naprawdę polecam!
Świnkę kolejną czyli Us Teddy będę mieć na pewno, ale nie wiem czy TŻ tak szybko może ogarnąć w głowie kolejną świnkę. Co prawda mówilam mu wiele razy, że chcę czworoświń, ale zagroził, ze jak wezmę 4 świnie to się rozstaniemy :roll:
Jeśli nie kupię świnki teraz to zrobię to w kolejnym miocie. Niestety z Hillstone mam pierwszy raz styczność, ale Bella Cavia znam, bo chciałam Kaszmira kupić tam(merino), Pani chciała załatwić transport bez problemu, ale niestety ktoś był szybszy i go kupił przede mną :(
Marzy mi się taki rudy Us Teddy, który jest w bella cavia, ale tamten ma ponad rok i nie wiem jak łączenie by się odbyło
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

ale widziałam, że chcesz być DT...czy TŻ oswojony z tą myślą? Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
AniBanani

Na DT nic nie mówi. Wręcz to pochwala
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

To nad czym się zastanawiasz? Obmyśl niecny plan podbicia świata 4 prośkiem :twisted: weź czekoladowego, powiesz TŻ-owi, że to na DT, a że nikt się nie zgłasza to trudno Obrazek
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
AniBanani

HahahahObrazek
boje się, że gdy tak zrobię to on powie mi, że nawet nie szukam mu domu stałego...sprawdzi forum ja to wiem :(
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”