Pipki, nie walczyć mi tam tylko się ładnie zakoleżankować, ciekawsze życie w stadku jest
 Pipki, nie walczyć mi tam tylko się ładnie zakoleżankować, ciekawsze życie w stadku jest   
 Za uregulowanie bobków Bezy

Czekamy na foty

Moderator: pastuszek

Bo przecież w gościach nie przystoi tak kwikać na kogoś za jedzeniem, o nie! Tylko w domu można bezkarnie poganiać Dużą o świeże smakołyki
  Bo przecież w gościach nie przystoi tak kwikać na kogoś za jedzeniem, o nie! Tylko w domu można bezkarnie poganiać Dużą o świeże smakołyki  A to świnia
  A to świnia  
 Wstanę jest darcie, wracam z kuchni jest darcie, wracam do domu bo niedługiej nieobecności jest darcie, wystarczy że się poruszę w pokoju JEST DARCIE! Czasami mam na Fiśkę takie nerwy, że bym ją najchętniej przełożyła przez kolano i wlała
 Wstanę jest darcie, wracam z kuchni jest darcie, wracam do domu bo niedługiej nieobecności jest darcie, wystarczy że się poruszę w pokoju JEST DARCIE! Czasami mam na Fiśkę takie nerwy, że bym ją najchętniej przełożyła przez kolano i wlała  Oczywiście żeby nie było w 90% ma podczas darcie pełną michę.
 Oczywiście żeby nie było w 90% ma podczas darcie pełną michę.  Zawsze sobie powtarzam, że się nie mogę uginać, bo sama ją tego uczę ale czasami nie wytrzymuję i dla świetego spokoju zamykam im pychole. Łączę się z Tobą w bólu
 Zawsze sobie powtarzam, że się nie mogę uginać, bo sama ją tego uczę ale czasami nie wytrzymuję i dla świetego spokoju zamykam im pychole. Łączę się z Tobą w bólu