Puchate Siły Tormund chory

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Puchate Siły

Post autor: sosnowa »

Się zrobi.
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Coś długo te zdjęcia się robią :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
sosnowa
Kontakt:

Ano jakoś tak wyszło, a raczej nie wyszło. Na zaostrzenie apetytu podam wagę Kresyda 950 a Otonia 470 :jupi:
Kresyda się spuszyła straszliwie. Ma nawet puch na palcach :love:
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

Niech rośnie kurczaczek :love:
Awatar użytkownika
sosnowa
Kontakt:

Nie zaglądam tu prawie i nie upamiętniłam 4 rocznicy znalezienia Turbulencji i zawiezienia jej do porcelli. Ale wszyscy to pamiętaliśmy w domu. Pewnie Łata też, ostatnia ze zwierzaków, która ją znała......

zdjęcie z początku wątku, zrobione przez porcellę

Obrazek

jedno z pierwszych zdjęć w dniu, kiedy do nas przyjechała, czyli miesiąc później

Obrazek

widać przy okazji, jak jej się ten miesięczny pobyt u porcelli przydał, jak się wyluzowała i zmieniła. No i czystsza znacznie :D
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Sosnowa :pocieszacz: Pamiętajcie, że dzięki Wam jeszcze tyle czasu mogła żyć :pocieszacz: Macie piękne wspomnienia, zdjęcia. Chociaż serce nadal boli po stracie ale dla niej to był najlepszy okres w życiu :pocieszacz:
Obrazek
Awatar użytkownika
porcella
Moderator globalny
Kontakt:

Post autor: porcella »

Kochana to była świnia. Nie bylo jej dane dlugie życie, ale szczęścia zaznała w nadmiarze. A Wam dała sami wiecie ile uczuć.
"Człowiek jest odpowiedzialny za to, co oswoił" A. de St Exupery
kontakt tylko porcella7@gmail.com
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Zawsze pozostaje to ukłucie żalu, gdy wspominamy utraconego przyjaciela... zostają nam wspomnienia i myśl, że może gdzieś, za Tęczowym Mostkiem, ona nadal biega.
Awatar użytkownika
sosnowa
Kontakt:

U nas ogólna prostracja. Angina Burakury i to jeszcze wtedy, kiedy mam bliską osobę na planowanej operacji w szpitalu i nie mogę odwiedzać. :glowawmur:
Wątki leżą, ze wszystkim się spóźniam.
Kresyda jakaś osowiała i bardziej charczy, nie wiem, czy nie pokażę jej jednak w MV. Z drugiej strony je i ładnie przybrała na wadze.
Apisia też ładnie je i też przybrała na wadze :szczerbaty: Jej ten euthyrox 2mg to dobrze robi na wytrzeszcz, bo już nie ma i na żwawość, ale nie na wagę. Znowu wczoraj 1240 :shock: No nie mogę odstawić michy jak mam rekonwalescentkę i młode chude.
Młode chude tyje sobie, porównałam z wagą Grawisi z książeczki zdrowia którą na szczęście mam, wyszło mi, że Otonia szybciej przybiera. Ala za mięsista nie jest, po prostu nie czuć tak kosteczek. Długa przy tym jest i skacze na hamak. Waży obecnie 480g.

Wczoraj biorę cudne obłe i lśniące Trzmielisko na ręce, li i jedynie w celach towarzyskich, a ona wącha i wącha, gdzie ta cykoria, względnie strzykawa z euthyroxem pysznie doprawionym. Nieprawdą jest, że ona nie zna słowa "bezinteresowny". To przecież taka bardziej kontrowersyjna nazwa kastrata. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

"Bezinteresowny" :lol: - okrutna jesteś!
Ciężko pogodzić różne świńskie potrzeby w jednej klatce. Muszę zrobić tej mojej grubej badanie krwi, jeśli u Apisi to tarczyca i też tyle waży, ale moja Matylda nie ma żadnych innych objawów. Apisia piękna taka jako trzmiel okrągła :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”