Ooo, święta prawda. Pamiętam jak na studiach dostałam kości do pomacania na anatomii człowieka... zupełnie inny rodzaj naukiDropsio pisze: będziemy składać ludzki kręgosłup i takie tam... a wiadomo że tak się łatwiej nauczyć niż z rysunku.

Moderator: pastuszek
Ooo, święta prawda. Pamiętam jak na studiach dostałam kości do pomacania na anatomii człowieka... zupełnie inny rodzaj naukiDropsio pisze: będziemy składać ludzki kręgosłup i takie tam... a wiadomo że tak się łatwiej nauczyć niż z rysunku.
dortezka pisze:zaklinać? postawi przed ich klatką i powie, że ptaszek był niegrzeczny i jak skończył...katiusha pisze:Naszyjnik pewnie szamański sobie Dropsio zrobi i będzie prosiaki zaklinać.. hmm.. więc ten.. troszkę się już jednak niepokoję o Twoją rodzinęDropsio pisze: będziemy składać ludzki kręgosłup i takie tam, a wiadomo że tak się łatwiej nauczyć niż z rysunku
Większość krajowych gryzoni ma dietę mieszaną i nie gardzi białkiem w różnej postaci - szczególnie wiosną, kiedy trzeba odchować młode.dortezka pisze:wiewiórki są mięsożerne???!
wiele się na forum można dowiedzieć.. nie zawsze to co się chce wiedzieć
Ja bym położyła na dużym mrowisku, ale tż gotował - jak wróci, zapytam czemu. Może, żeby matkę wkurzyć, bo smród jest przepaskudnyDropsio pisze:Wczoraj nad Bobrem znaleźliśmy głowę i skrzydło jakiegoś wróbla czy czegoś takiego. Tak sobie teraz myślę... Chciałabym mieć ptasią czaszkę Zastanawiam się tylko jak ją oczyścić. Może położyć koło jakiegoś mrowiska żeby mrówki wyjadły resztki a potem kosteczki wygotować i odkazić spirytusem? Lubię, co myślisz?