Sklepik z norkami z włóczki "U JAGI [*]"

Tutaj sprzedajemy rzeczy z których dochód zostanie przeznaczony na utrzymanie i leczenie świnek które są pod opieką SPŚM.

Moderatorzy: pastuszek, Anula, justynuszek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
lunorek
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Sklepik z norkami włóczkowymi "U JAGI [*]"

Post autor: lunorek »

Pucka, a z jakich włóczek najlepiej wychodzą te norki? Wpadłam na pomysł żeby np. zakupić takie kolorki jakie mnie by interesowały i wysłać do Cb. Możemy dosponsorować :D
loriain

Post autor: loriain »

U mnie też możesz zrobić z tego co masz, nie muszą mieć proski akurat tak jak ja sobie wymyśliłam ;) dla nich ważne żeby było miękko w pupki :lol:
Awatar użytkownika
pucka69
Wiceprezes ds. finansowych
Miejscowość: Warszawa - Ursynów
Kontakt:

Post autor: pucka69 »

najlepsze takie żeby mało wełny było w składzie, bo wełna przy wyższych temperaturach się kurczy jak wiadomo. jakie ? jak najtańsze. Czasem w odzieży na wagę można spotkać. kolo Mv np. przy aptece Ziko - co to za ulica? Mołdawska? Naprzeciwko jest Simply i piekarnie i sklep rybny.
Obrazek
Awatar użytkownika
lunorek
Kontakt:

A taka by się nadała? Bo mogę zakupić ze 3 kolorki i od razu o wysyłkę na Twój adres poprosić :D Nwm tylko czy starczy metrów na norkę... http://allegro.pl/yarnart-wloczka-jeans ... 25538.html Znalazłam jeszcze taką, tu to już w ogóle groszowa sprawa, a nawet nie wiem czy nie będzie schła szybciej przy praniu http://allegro.pl/yarnart-wloczka-etami ... ule_id=201
Awatar użytkownika
pucka69
Kontakt:

to cienka wloczka, bawelniana.na 100 g ma 360 m. robiac pojedynczo robilabym norke ze 3 dnimi wolalabym tego uniknac, bo to straszna dlubanina. musialabym polaczyc 2 a moze 3 nitki. nie potrafie okreslic ile deko potrzeba na norke, trseba by ja zwazyc. tu wagi nie mam :idontknow:
Obrazek
Awatar użytkownika
lunorek
Kontakt:

Pucka, to napisz jakie parametry powinna mieć dobra włóczka i ile m, to poszukam, bo ja się nie znam :shock:
loriain

Pucka, możesz mi powiedzieć na kiedy mniej więcej moje norki będą gotowe? Musze odpowiednio wcześnie zrobić przelew, bo dziad idzie aż do 5 dni roboczych :angry: A i jaki koszt wysyłki tu na niemieckie ziemie?
Awatar użytkownika
pucka69
Kontakt:

jestem w gluszy, w bieszczadach, zasieg mam lub nie :lol:
plan jest taki - wroce z wakacji w sobote, zwaze norki mniej wiecej i napisze jaki bylby koszt wysylki. w poniedzialek moze uda nam sie z Porcella spotkac wiec dostane od niej polarkowe wklady i bede mogla dokonczyc jakies norki, wkleje tu ich zdjecia i wybierzecie sobie.
Obrazek
loriain

Zazdroszcze Bieszczad, to moje regiony a zawsze jak przyjeżdżam do PL to nie ma czasu skoczyć choćby na jeden dzień. Parę lat temu mieszkałam trzy miesiące w Wolosatym bo mój teraz już ex tam pracował. Pozdrów Biesy i Czady ode mnie ;)
Ok ja będę mogła zrobić przelew za tydzień w piątek bo wtedy coś do portfela wpadnie nadprogramowego :lol:
Miłego wypoczynku :D
Awatar użytkownika
pucka69
Kontakt:

Trzy norki ważą ok. 60 dkg. czyli to będzie przesyłka "do 1 kg" - koszt wysyłki wg Poczty Polskiej 34,60
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Bazarek”