Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
anuleczka

Re: Filipek&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka

Post autor: anuleczka »

Natasza, mogłabym patrzeć na Twoje szkraby godzinami i ciągle mi mało :love: Jagódka ma piękne kolory :love: a mój Fifuś i tak jest najpiękniejszy :ups:
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Re: Filipek&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka

Post autor: Natasza »

Najpiękniejszy :love: nasz nasz , wszystkie dzieci nasze są :lol: Fifuś ma już wszystko ładnie zagojone :D
Zbieram się do roboty... :(
Miłego dnia kochane :buzki:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Nejvii

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka

Post autor: Nejvii »

Willa panienek prezentuje się świetnie! :) Zazdroszczę Ci tak licznego stadka skinnków <3
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

ale one mają cudnie. I ja bym wzieła jeszcze świnki, ale rozum mi nie pozwala- wszystko coraz droższe, a swoim dzieciaczkom trzeba wszystko co najlepsze przecież. Jak tak dalej pójdzie to ja będę żywić się trawą :lol:
a te termoforki zdają egzamin???, tak oglądałam je w sklepach internetowych i się zastanawiam :D
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

Cudownie się patrzy na twoje stadko :love: masz wesoło z taka kochana rodzinka :D
Foggy

Post autor: Foggy »

Szczęściarze z tych Twoich kruszynek Nataszko! Takie luksusy jak w spa. Chętnie bym w takim podgrzewanym kapciuszku poleżała... :roll:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Dzięki kochane :buzki: u mnie termofor jest niezbędny bo jak nie napali nikt w piecu bo jest w pracy to jest zimno :( Filip rok temu tamtą zimę dzięki termoforkowi przeszedł bez kaszlenia i innych problemów więc w tym roku też tak będziemy je dogrzewać. Foggy to zapraszamy na termofor , Jagódka na pewno ustąpi ci kawałek miejsca :D Jutro idę kupić koce w Jysk :jupi: cieszy mnie to bardziej niż zakupy dla mnie :redface:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

jolka pisze:ale one mają cudnie. I ja bym wzieła jeszcze świnki, ale rozum mi nie pozwala- wszystko coraz droższe, a swoim dzieciaczkom trzeba wszystko co najlepsze przecież. Jak tak dalej pójdzie to ja będę żywić się trawą :lol:
a te termoforki zdają egzamin???, tak oglądałam je w sklepach internetowych i się zastanawiam :D
Jolu zdają egzamin ! ja ten kupiłam w Home&you dnia 15 stycznia rok temu jak kupowałam Filipka :love: uwielbiam ten dzień :szczerbaty:
i dałam za niego 10 zł, ale korek jest bardzo dobry bo nie przecieka woda. Kiedyś zamówiłam na necie ale szybko uszczelka poszła i ciekła woda. Teraz myślę nad termoforem w zabawce pluszowej ale one są za ok 20 zł a ja bym ze 3 potrzebowała,więc póki co czyham na przeceny w H&Y :)
Nejvii

Post autor: Nejvii »

My dostaliśmy kiedyś termofor w prezencie i nie dal rady... któraś świnka zrobiła w nim dziurę. :roll:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

no własnie oglądam takie w pluszakach- slicznę są. Tylko muszę teraz ciut zastopować z kasą!!!!, w sumie to klatkę zamówiłam, u pastuszka tapczaniki i muszę nowy dry bed- chcę taki duży w całości teraz :)
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”