Lilith to teraz na Gerusia chyba powinnaś mówić Maleństwo
A właśnie, a gdzie foteczki mojego ulubieńca? Nieładnie pominąć takiego przystojniaka
Ale on zabiegany przy tymczasach, rozumiem
I jeszcze troszkę saloon'owych chłopców.
Siesta w trójkę
Zbliżenie na słodziaka Feliksa
Czarny poszedł jeść to Feliks zajął jamkę i robią z Wiewiókiem buzi buzi
A tak mi Tasieniek z Maleństwem pomagają układać matę po sprzątaniu, się znaczy udeptują zanim położę polarki żeby dobrze do kuwety się dopasowała A może to była kontrola czy dobrze pozamiatałam?
A kotełek rośnie, jak do nas przyjechał miał 1600 gram a teraz 2900. W piątek będą 2 miesiące jak jest z nami a 04.12. skończy 5 miesięcy i pewnie już będę miała 3kg futra do tulania dodając moje świniaki to ponad 10kg wyjdzie
Tak się tulam
Co, że co się dzieje?
Nic? To śpię dalej!
A tak kocham pana
Mrrrr.. Szkoda, że nie słyszycie jak on mruczy, śmiejemy się z Darkiem, że mu się chyba mruczałak zepsuła, bo ciągle mrr i mrr
Właśnie nie sikali, wpadli, pokręcili się, taki standard, jak wybierałam zasikany żwirek to też musieli zajrzeć do klatki i roznosić później po dywanie A mata nie była czysta tylko odkurzona więc nie musieli zostawiać swojego zapachu
Świnki to w tym domu rządzą już dawno, kot nie ma siły przebicia
Assia mata już jest od dawna, trójka z lokum na przeciwko ma taką samą tylko na zdjęciach nie widać tak dobrze jak u Taśka i Maleństwa, bo polarki zakrywają, tyle tych miękkości
Ja zaraz zabieram się za sprzątanie moim chłopcom. Kupiłam im nową matę, bo stare już zniszczone Jedną kupiłam ja, a drugą moi rodzice kupili chłopcom na święta Trzeba dbac o wnuki