Albercik pozdrawia z DS :-)
Moderator: silje
Re: Albercik Słodziutki. Wst rez samczyk, WARSZAWA
Albert ma juz spora kolejke kilku chetnych!!!! W tej chwili zrobilam wstepna rezerwacje, bo jedna pani wydaje mi sie najbardziej zdecydowana, poza tym odezwala sie pierwsza
Pani jest z Warszawy co tez jest dla mnie istotne przy transporcie swineczki. Z uwagi na to, ze Pani nie ma drugiej swineczki bierzemy pod uwage laczenie, byc moze z Mankiej od Pyski - czeka na potwierdzenie czy ten samczyk jest dalej do adopcji (nie ma go na www, co temu zaprzecza).
Trzymajcie kciuki!!! Domki, ktore nie otrzymaja Albercika zostana obdarowane innymi swiniaczkami - nikt bez podlozonej swinki nie odejdzie od okienka

Trzymajcie kciuki!!! Domki, ktore nie otrzymaja Albercika zostana obdarowane innymi swiniaczkami - nikt bez podlozonej swinki nie odejdzie od okienka

Rezerwacja Alberta przechodzi na panią z okolic Łodzi. Szukamy teraz dobrej oferty na klatkę 100 - gdyby ktoś coś wiedział to prosimy o cynk 

- martu.ha
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
czyli Melon nie, tylko Albercik? Czy to inna Pani?
Inna Pani. Czekamy. Zgłoszeń było dużo, wszyscy dostali swoje propozycje. Dam znać jak się czegoś dowiem. Na razie wydajemy świnki jakby nigdy nic, poza Odetą, nikt nie ma rezerwacji. Albert ma i nie ma. Trudna sprawa, bo nie wiem ile czasu zejdzie z klatką, ale na razie wolę żeby był zajęty i już nie kusił 

- martu.ha
- Kontakt:
trzeba ustalić limit czasowy i w międzyczasie szukać transportu. np jak za 2 tyg klatki nie będzie, to odwołasz rezerwację - bo czemu ma czekać maluch, jak tylu chętnych na niego?
Myślę, że jutro powinnam już coś wiedzieć. Pani dostała ode mnie kilka ofert z allegro więc jeśli będzie zdecydowana zamówić to ja będę kombinować
Co do transportu to zobaczymy, bo może zawiozę go sama 

..................
Albert zamieszkał dziś w klatce z Mańkiem. Maniek jest z charakteru krówką, je i ma wszystko głęboko. Albert za to gada i twierdzi, że dominuje
Jeśli wszystko tak pozostanie to około 17.10 chłopcy razem pojadą do DS w (jednak) Warszawie!
Albert zamieszkał dziś w klatce z Mańkiem. Maniek jest z charakteru krówką, je i ma wszystko głęboko. Albert za to gada i twierdzi, że dominuje

- Chrumka
- Moderator globalny
- Kontakt: