Te poskręcane wąsiki ma mega słodkaśneArya90 pisze:
 Śliczności
  Śliczności   A jak z imieniem, już wybrane?
  A jak z imieniem, już wybrane?Pozdrawiamy!!!

Moderator: pastuszek
Te poskręcane wąsiki ma mega słodkaśneArya90 pisze:
 Śliczności
  Śliczności   A jak z imieniem, już wybrane?
  A jak z imieniem, już wybrane?

Sugerujesz nalot?Lilith88 pisze:Dzima jak Arya boi się łączenia to może ją wesprzemy, blisko mamy

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, FuriaDzima czytasz mi w myślachDzima pisze:Sugerujesz nalot?Lilith88 pisze:Dzima jak Arya boi się łączenia to może ją wesprzemy, blisko mamy

Excalibur..fajne...skojarzyło mi się z Magikiem.
 Z magikiem? Z mieczem chyba
 Z magikiem? Z mieczem chyba 

. Wyjątkowo mi się podoba, choć nie mam swojego typu świnki - każda na swój sposób jest ładna.
 . Wyjątkowo mi się podoba, choć nie mam swojego typu świnki - każda na swój sposób jest ładna.  .  Klatka, którą pokazałaś na zdjęciu, jakoś mnie nie przekonuje, chociażby z tego powodu, że nie ma "drzwiczek", a nie wiadomo, czy estetycznie wyjdzie, gdy będzie się chciało samemu wyciąć.
.  Klatka, którą pokazałaś na zdjęciu, jakoś mnie nie przekonuje, chociażby z tego powodu, że nie ma "drzwiczek", a nie wiadomo, czy estetycznie wyjdzie, gdy będzie się chciało samemu wyciąć. 

teren dziewiczy byl dla obu. Poszlo niezle bo na noc obie trafily juz razem do zagrody
 teren dziewiczy byl dla obu. Poszlo niezle bo na noc obie trafily juz razem do zagrody