Blanka (DS) i Michasia (DS) - [Poznań]
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Blanka i maluszki (2) [Poznań]
samiczka ma obłędne uszyska, lewe to jakby podwójne 

- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Re: Blanka i maluszki (2) [Poznań]
No, rośniemy , rośniemy. Mały 133. Mała 97! Mała chyba zostanie Misią względnie Michasią (MIchalinką?), bo mi misia przypomina i jest taka miłaszka
Na Małego nie mam pomysłu. Macie jakieś? Jest spryciula, już nauczył się pić z poidełka. Wczoraj obserwował Blankę, najpierw mu nie wychodziło, nie wiedział jak, a dzisiaj już sam poszedł i umiał. Zdolniacha.
Porobiłam trochę zdjęć.
Wczoraj przyszła paczka od Tutti i testowaliśmy mebelki. Blanka, w przeciwieństwie do Felicji, która olała legowisko (dosłownie też) od razu się wpakowała do wigwana, a małe za nią.

Jemy i mamy apetyt, mimo upałów,a wieczorem i w nocy to już hoho! Ale butelkę z zimną wodą im dałam i ręcznik na klatkę mokry bo 30 stopni w pokoju było i zero wiatru. Koszmar.
Sesja kolacyjna:

W 3 do jednej norki? Da radę! Miśka dupką wystaje
Widzę że Blanka jest norkowa, bo Felicja jest bardziej domkowa.

Ogóle małe rozrabiają jak pijane zające, a dzisiaj po południu już chyba wszystkie razem z mamą miały jaką głupawkę i latały w 3 po klatce, Blanka jak jakiś mały świnek rozrabiała.

Porobiłam trochę zdjęć.
Wczoraj przyszła paczka od Tutti i testowaliśmy mebelki. Blanka, w przeciwieństwie do Felicji, która olała legowisko (dosłownie też) od razu się wpakowała do wigwana, a małe za nią.

Jemy i mamy apetyt, mimo upałów,a wieczorem i w nocy to już hoho! Ale butelkę z zimną wodą im dałam i ręcznik na klatkę mokry bo 30 stopni w pokoju było i zero wiatru. Koszmar.
Sesja kolacyjna:

W 3 do jednej norki? Da radę! Miśka dupką wystaje

Ogóle małe rozrabiają jak pijane zające, a dzisiaj po południu już chyba wszystkie razem z mamą miały jaką głupawkę i latały w 3 po klatce, Blanka jak jakiś mały świnek rozrabiała.

DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
Re: Blanka i maluszki (2) , zdjęcia nowe str. 5 [Poznań]
Prześliczna świnkowa rodzinka! 

- Monalisa
- Kontakt:
Re: Blanka i maluszki (2) , zdjęcia nowe str. 5 [Poznań]
Imiona mi się urodziły: Felek i MIchasia 

-------------
-------------
Re: Blanka i małe: Felek i Michasia [Poznań]
Maluchy będą do adopcji? A chociaż Felek?
I kiedy będzie do adopcji?

- Monalisa
- Kontakt:
Felek będzie do adopcji. Myślę, że tak za miesiąc. Michasia zostaje u mnie 

-------------
-------------
A kiedy się maluchy urodziły? Blanka,Felek i Michasia są cudni 

- Monalisa
- Kontakt:
No dopiero co tydzień temu, 20.07.. Dzisiaj mamy tak: felek 156 g, Michasia 116. jestesm w szoku jak szybko rosną
Portretowaliśmy się z maluszkami. Felek wystraszony, co widać, Michasia mniej, chociaż zawsze krzyczy jak się ją bierze.
Felek:

Michasia:

A potem buszowaliśmy po klatce Felicji pod jej nieobecność (mebelki nie sa Felicji)

Portretowaliśmy się z maluszkami. Felek wystraszony, co widać, Michasia mniej, chociaż zawsze krzyczy jak się ją bierze.
Felek:

Michasia:

A potem buszowaliśmy po klatce Felicji pod jej nieobecność (mebelki nie sa Felicji)

-------------
-------------
-
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Co za cudne maluchy! 

Psotka i Chomiś - moje prośki --> http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4674 : )
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Słodziaki, jak wszystkie maluszki