Fani innych zwierząt
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Fani innych zwierząt
szczerze nawet nie wiedziałam, że takie zwierzątko istnieje;D dzieki za oświecenie ;D
Ja obecnie mam jednego prosiaka (nie dawno miałam jeszcze dwa, ale..
) mam również ślepego psa Kokosa.Zawsze marzyłam, aby mieć: capibare, świnie hodowlaną, myszoskoczka, wiewiórke, żyrafe itp.
A wy o jakich zwierzętach marzyliście w dzieciństwie?

A wy o jakich zwierzętach marzyliście w dzieciństwie?

- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
I co, są tu fani innych zwierząt?
Mój kochany Toby

I moje kochane chomiczki

I moje kochane chomiczki

Ja kocham wszystkie zwierzeta. Mialam chomiki, papugi, króliki, myszki, rybki, psa. No i oczywiscie świnki
Uwielbiam świnki, prosiaki, wieprzyki. Świnia to moje ulubione zwierze. Gdybym miala dom z ogrodem to na 100% mialabym świnie. Kocham prosiaki
W przyszlosci planuje wziac psiaka ze schroniska. Pewnie wybiore najbrzydszego bez oka i nogi... Ale co ja na to poradze, ze takie mi sie najbardziej podobaja?

Uwielbiam świnki, prosiaki, wieprzyki. Świnia to moje ulubione zwierze. Gdybym miala dom z ogrodem to na 100% mialabym świnie. Kocham prosiaki

W przyszlosci planuje wziac psiaka ze schroniska. Pewnie wybiore najbrzydszego bez oka i nogi... Ale co ja na to poradze, ze takie mi sie najbardziej podobaja?

Ja też kocham wszystkie zwierzołki, ale mam teraz `tylko` 6 świń i psa. Wcześniej miałam również: żółwia wodnego i stepowego, masę chomików, szczury, myszki, rybki, żaby, papugę, koty, zeberki, króliki.
Mój hał

Mój hał