.
 .A może mu zrobić galaretkę z siemienia lnianego, ja podawałam ją Kudłatkowi, jak miał podobne problemy. Oprócz tego dostawał taż węgiel i pomogło. Dużo zdrówka dla wszystkich

Moderator: pastuszek
 .
 .
 , wiesz myslalam, ze jest lepiej bo Rysiulek ma swoje lata i troche niedomagal nam w tym roku, ale udalo sie to opanowac.
, wiesz myslalam, ze jest lepiej bo Rysiulek ma swoje lata i troche niedomagal nam w tym roku, ale udalo sie to opanowac. ) w południe do dr Asi, prosimy o
) w południe do dr Asi, prosimy o   
  też czekam na wieści... w razie czego, jestem do dyspozycji i postaram się jakoś wesprzeć Twoją córkę...
 też czekam na wieści... w razie czego, jestem do dyspozycji i postaram się jakoś wesprzeć Twoją córkę... 
 , trzymamy mocno
 , trzymamy mocno  

pomogły, Koki się wybudził, zębów tym razem nie stracił (poprzednio 5) i odbieram go o 18
 pomogły, Koki się wybudził, zębów tym razem nie stracił (poprzednio 5) i odbieram go o 18  natomiast Jurek dostał 4 zastrzyki, nie doczytam się jakie, mam podawać probiotyk
 natomiast Jurek dostał 4 zastrzyki, nie doczytam się jakie, mam podawać probiotyk  jutro mam się odezwać co z nim...
 jutro mam się odezwać co z nim...  dziś to na tyle
 dziś to na tyle 
 bobki maleńkie, jakby miał zatkane jelito...
 bobki maleńkie, jakby miał zatkane jelito...  jutro znowu, Koki też na antybiotyk, bo ma zaczerwienione dziąsła... Jurasek podjada ale malutko... dokarmiam 3 razy dziennie tylko, żeby coś jadł sam, a nie chudł... ale i tak waży 1250 (miał prawie 1400) na razie to nie problem, bo przynajmniej nabrał linii, nie jest tak rozepchany, jak był... mniej zielonego, mniej wzdęć itp. brzuszek miękki, więc co to ?
 jutro znowu, Koki też na antybiotyk, bo ma zaczerwienione dziąsła... Jurasek podjada ale malutko... dokarmiam 3 razy dziennie tylko, żeby coś jadł sam, a nie chudł... ale i tak waży 1250 (miał prawie 1400) na razie to nie problem, bo przynajmniej nabrał linii, nie jest tak rozepchany, jak był... mniej zielonego, mniej wzdęć itp. brzuszek miękki, więc co to ?  nie wiemy...
 nie wiemy... , biedny Jurasek
 , biedny Jurasek  , a miał jakieś badania
 , a miał jakieś badania   .
 .