Jackson DS, Myszor DS (Percy*TM)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

oldzette

Re: Jackson i Myszor z Gdańska (Percy*TM)

Post autor: oldzette »

Jeszcze trochę i u Was na stałe zostaną ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
RudaPa
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: RudaPa »

jaka tu cisza :(
aż mi się smutno zrobiło jak prześledziłam wątek, przecież tacy urodziwi panowie z nich!
Nadal do adopcji?
Może faktycznie rozdzielić wątki im, bo po tytule mylnie wygląda jakby byli razem do adopcji..
A może usłyszymy jakieś nowinki i chłopaki znaleźli dom? :fingerscrossed:
moje własne: Diego, Rupert, Junior :love:
w DS: Cynamon, Ember, Fluffy, Kopi, Rino, Vesuvio, Albert :świnka1:

Za TM: Kardamon, Gustaw, Pablo, Miki, Silent
Efa182

Post autor: Efa182 »

Myszor cudenko :) bardzo mi sie spodobal, napisalam w wiadomosci prywatnej:)
Rodzina dla Myszora

Post autor: Rodzina dla Myszora »

Dobry wieczór
Piszę do Pani, gdyż poszukuję przyjaciela dla naszego 3 letniego, ultra łagodnego i kochanego prosiaczka, Mikiego, zwanego Niuśkiem :) Nasz weterynarz dał nam namiar na Państwa Stowarzyszenie bo stwierdził, że prosiaczkowi przydałby się towarzysz do dzielenia się siankiem, podczas gdy rodzina rozpierzcha się do szkoły i pracy :-) Jesteśmy odpowiedzialnymi ludźmi z dwiema nastoletnimi córkami (12 i 14). Bardzo chętnie przygarniemy Myszorka. Wnioskując z opisu, myślimy, że chłopaki się zakumplują. Moglibyśmy oczywiście kupić nową świnkę, ale dowiedziawszy się o tym Stowarzyszeniu, nie możemy postąpić inaczej, jak adoptować czekającego na dom zwierzaczka. Ze względu na zaplanowany 20 sierpnia wyjazd, chętnie przyjmiemy opiekę nad Myszorem od 30 sierpnia.
pozdrawiam

Mój tel. 606 103 835, Agnieszka Majsterek
Valkiria

Post autor: Valkiria »

Dziękuję za zainteresowanie Myszorkiem :) oczywiście skontaktuję się z Państwem telefonicznie.
Valkiria

Myszorek ostatnio zaniemógł. Pojawiły się brzydkie kupy, słabo jadł, stracił na wadze. Szybka reakcja i od razu diagnoza - przerośnięte trzonowce. Weterynarz je przyciął szast prast i po krzyku, bez narkozy, ale fachowo. Teraz Myszorek dochodzi do siebie, chętnie je i kupy się poprawiły. Oby tak dalej nasz Misiaku :D
Gosienia

Post autor: Gosienia »

Ojej, jacy piękni panowie. Nic, tylko się zakochać :love: A jak czytam opis Jacksona, to zupełnie jakbym czytała o moim świnku :D Życzę chłopakom dobrych domków :fingerscrossed:
Kingawww

Post autor: Kingawww »

Witam. Czy adopcja nadal aktualna? Poszukuje kolegi dla mojego Franka :) jestem z Gdyni ;)
Valkiria

Jesteśmy umówieni na sobotę, nic tylko trzymać kciuki za Jacksona, żeby nie okazał sie ostatnią świnią i kolegę, żeby był przyjaźnie nastawiony do życia.
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Trzymamy! :fingerscrossed: koniecznie daj znać, jak poszło :)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”