Elvis&Freddy&Sanczo :) Nowe zdjęcia 18.09
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Elvis, Freddy i Sanczo. Niebanalny trójpak :D
Bierz Glumcia albo czekoladka z Hillstone.. Pokaż TŻ-owi oby i powiedz, że się nie możesz zdecydować... Może pomoże Ci wybrać 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Popytaj się hodowcy o nich, bo wydaje mi się, że jak prosiak był...ekhm.."reproduktorem" to będzie walczył z innymi samcami
Może niech się wypowie hodowca?
chyba karton pod most 

Dropsio pisze:Bierz Glumcia albo czekoladka z Hillstone.. Pokaż TŻ-owi oby i powiedz, że się nie możesz zdecydować... Może pomoże Ci wybrać

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Ryzyk fizyk...Dzima pisze:Dropsio pisze:Bierz Glumcia albo czekoladka z Hillstone.. Pokaż TŻ-owi oby i powiedz, że się nie możesz zdecydować... Może pomoże Ci wybrać![]()
chyba karton pod most

Ale faktycznie... Ja bym wybrała po lodówce Electroluxa

Ehh, wiele nas łączy.
Obie jesteśmy z dolnego śląska, obie chcemy czwartego wieprza, ale z TŻtem masz chyba łatwiej niż ja z rodzicami. 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Jej TŻ skręcał ostatnio meble to na pewno ma jakieś gustowne kartony 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Cieszę się,ze mogłam ci pomóc.
Wiesz,ja z hodowlami jestem na bieżąco więc jak coś to pisz.
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
ale przecież powiesz że musisz wybrać prosia na DT..Dzima pisze:Popytaj się hodowcy o nich, bo wydaje mi się, że jak prosiak był...ekhm.."reproduktorem" to będzie walczył z innymi samcamiMoże niech się wypowie hodowca?
Dropsio pisze:Bierz Glumcia albo czekoladka z Hillstone.. Pokaż TŻ-owi oby i powiedz, że się nie możesz zdecydować... Może pomoże Ci wybrać![]()
chyba karton pod most

ciekawe czy uwierzy w choć jedno słowo

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy

Mam tyle kartonów, że mój kot co godzinę śpi w innych
Niestety Us Teddy z Mientusa odpada, bo miał już potomstwo i cholernie się boje, że nastawienie zmieni, ale Glum nie miał i Franek również. I Franek jest młodszy od reszty. Nie wiem jakoś tak..Lepiej mi ,gdy odnalazłam świnkę o jakiej marzyłam..No chyba, że cena zwali mnie z nóg to oczywiście czekolada z Hillstone ,bo też jest ..słodki
Już dziś rano próbowałam do TŻ zagadać, ale jak pisałam powiedział, żebym go nie denerwowała od rana i wreszcie zagubiony jak to facet uciekł 40km ode mnie by się wyhulać na wodzie i może wróci z mądrzejszymi myślami
A jeśli nie.. To na pewno będa następne świnki w Mientusie
Karton dla mnie musiałby być chyba po mieszkaniu, bo jakby mnie wyrzucił z domu to razem z psem, kotem(chociaż tu nie jestem pewna, bo czasem woła kota..synu
) i świnkami 

Już dziś rano próbowałam do TŻ zagadać, ale jak pisałam powiedział, żebym go nie denerwowała od rana i wreszcie zagubiony jak to facet uciekł 40km ode mnie by się wyhulać na wodzie i może wróci z mądrzejszymi myślami

A jeśli nie.. To na pewno będa następne świnki w Mientusie

Karton dla mnie musiałby być chyba po mieszkaniu, bo jakby mnie wyrzucił z domu to razem z psem, kotem(chociaż tu nie jestem pewna, bo czasem woła kota..synu

OOOO WYSŁAŁ MI SMS ,KTÓRY ZACZĄŁ SIĘ OD "SKARBIE" widzicie jak woda dobrze działa na głupie myśli 

Będę pamiętaćpoziomka15 pisze:Cieszę się,ze mogłam ci pomóc.