Elvis&Freddy&Sanczo :) Nowe zdjęcia 18.09

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
Dropsio

Re: Elvis, Freddy i Sanczo. Niebanalny trójpak :D

Post autor: Dropsio »

Bierz Glumcia albo czekoladka z Hillstone.. Pokaż TŻ-owi oby i powiedz, że się nie możesz zdecydować... Może pomoże Ci wybrać :)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Popytaj się hodowcy o nich, bo wydaje mi się, że jak prosiak był...ekhm.."reproduktorem" to będzie walczył z innymi samcami :think: Może niech się wypowie hodowca?
Dropsio pisze:Bierz Glumcia albo czekoladka z Hillstone.. Pokaż TŻ-owi oby i powiedz, że się nie możesz zdecydować... Może pomoże Ci wybrać :)
:rotfl: :rotfl: chyba karton pod most :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Dzima pisze:
Dropsio pisze:Bierz Glumcia albo czekoladka z Hillstone.. Pokaż TŻ-owi oby i powiedz, że się nie możesz zdecydować... Może pomoże Ci wybrać :)
Ryzyk fizyk... :szczerbaty:
Ale faktycznie... Ja bym wybrała po lodówce Electroluxa ;) Bo po plaźmie to się nie zmieszczę :szczerbaty:
dominika_b

Post autor: dominika_b »

Ehh, wiele nas łączy. :szczerbaty: Obie jesteśmy z dolnego śląska, obie chcemy czwartego wieprza, ale z TŻtem masz chyba łatwiej niż ja z rodzicami. :twisted:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Jej TŻ skręcał ostatnio meble to na pewno ma jakieś gustowne kartony :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
poziomka15

Post autor: poziomka15 »

Cieszę się,ze mogłam ci pomóc.
Wiesz,ja z hodowlami jestem na bieżąco więc jak coś to pisz.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dzima pisze:Popytaj się hodowcy o nich, bo wydaje mi się, że jak prosiak był...ekhm.."reproduktorem" to będzie walczył z innymi samcami :think: Może niech się wypowie hodowca?
ale przecież powiesz że musisz wybrać prosia na DT.. :szczerbaty: to chyba Cię nie wyrzuci?? :rotfl: :rotfl:
ciekawe czy uwierzy w choć jedno słowo :D
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
AniBanani

Post autor: AniBanani »

Mam tyle kartonów, że mój kot co godzinę śpi w innych :love: Niestety Us Teddy z Mientusa odpada, bo miał już potomstwo i cholernie się boje, że nastawienie zmieni, ale Glum nie miał i Franek również. I Franek jest młodszy od reszty. Nie wiem jakoś tak..Lepiej mi ,gdy odnalazłam świnkę o jakiej marzyłam..No chyba, że cena zwali mnie z nóg to oczywiście czekolada z Hillstone ,bo też jest ..słodki :love:
Już dziś rano próbowałam do TŻ zagadać, ale jak pisałam powiedział, żebym go nie denerwowała od rana i wreszcie zagubiony jak to facet uciekł 40km ode mnie by się wyhulać na wodzie i może wróci z mądrzejszymi myślami :lol:
A jeśli nie.. To na pewno będa następne świnki w Mientusie :evil:
Karton dla mnie musiałby być chyba po mieszkaniu, bo jakby mnie wyrzucił z domu to razem z psem, kotem(chociaż tu nie jestem pewna, bo czasem woła kota..synu :think: ) i świnkami :lol:
AniBanani

OOOO WYSŁAŁ MI SMS ,KTÓRY ZACZĄŁ SIĘ OD "SKARBIE" widzicie jak woda dobrze działa na głupie myśli :lol:
AniBanani

poziomka15 pisze:Cieszę się,ze mogłam ci pomóc.
Wiesz,ja z hodowlami jestem na bieżąco więc jak coś to pisz.
Będę pamiętać :buzki:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”