Strona 401 z 703

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

: 02 paź 2016, 20:15
autor: porcella
zamrażarka mniejsza... :-) a olejki eteryczne z iglastych odparują w piekarniku? Sama kupuję pinia i zawsze go czymś przykrywam, bo mam dość śmieci i bez tego... ale nie wyczułam zapachu żywicy.
@Joanna, jak wsadzisz na 110-120C w zamkniętej brytfannie, to nic się nie stanie w znaczeniu pożar. Tzn w elektrycznym na bank nic.

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

: 02 paź 2016, 20:31
autor: joanna ch
Ja mam tak w ogóle piekarnik zepsuty od roku tak że tego...

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

: 02 paź 2016, 20:39
autor: porcella
:lol: taaaa jest to istotna przeszkoda...

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

: 02 paź 2016, 20:40
autor: loriain
Ja to wypiekalam nawet cat's best eko plus i nic się nie stało, co więcej elegancko sie zbrylal ;) wyrzucilam na blachę przykryta papierem do pieczenia, cztery takie blachy do pieca i godzinka w 110 stopniach. A jak ładnie w domu pachniało :lol:

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

: 02 paź 2016, 20:44
autor: joanna ch
Tego... mogę w parowarze odgotować :102: A niedługo będę mieć też prodziż :102:

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

: 02 paź 2016, 20:47
autor: lubię
loriain pisze:Ja to wypiekalam nawet cat's best eko plus i nic się nie stało, co więcej elegancko sie zbrylal wyrzucilam na blachę przykryta papierem do pieczenia, cztery takie blachy do pieca i godzinka w 110 stopniach. A jak ładnie w domu pachniało
No dokładnie :) A propos zapachu, to masz odpowiedź, porcello: odparują i to jak! Na całą chałupę :lol: Ale nie jest to bardzo trwały efekt, w każdym razie nie jeśli zaraz potem się ciasto wrzuca...
joanna ch pisze:Tego... mogę w parowarze odgotować :102: A niedługo będę mieć też prodziż
:laugh: Troty z prodiża są super, ale wolno gotowane to już raryt :szczerbaty:

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

: 02 paź 2016, 20:48
autor: joanna ch
:laugh: :szczerbaty:

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

: 02 paź 2016, 22:01
autor: porcella
No to mamy kilka przepisów na początek tygodnia :laugh:

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

: 03 paź 2016, 7:35
autor: lubię
Bez jajek, mleka i glutenu, wysoka zawartość błonnika... Samo zdrowie :szczerbaty: Ale jednak najlepsze są w panierce :mrgreen:

Re: Opowieści Świńskiej Treści - fotki 399

: 03 paź 2016, 7:53
autor: jolka
widzę nowa książke kucharską tworzycie? :lol: