Gangsterzy Szkatuły [*]

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Gangsterzy Szkatuły ♀

Post autor: Dzima »

Jest taka cisza, że to aż przerażające. Wszystkie świnie śpią. U Szkatuły zawsze sprawdzam czy to przypadkiem nie jest już wieczny sen, bo już nie raz przyprawiła mnie prawie o zawał :lol: Baby w legowiskach, a Gryf obok nich. Chyba nie ogarnia że może wejść do środka. Dostał specjalnie hamak, bo Joanka mówiła że lubi i korzysta tylko u n mnie jakoś leży pod hamakiem :roll:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
boe22

Post autor: boe22 »

Dawno do Was nie zaglądałam. Mam chyba kuuupę stron do nadrobienia....
Ale siedzę na zwolnieniu, więc chyba dam radę ;)
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

boe22 pisze:Dawno do Was nie zaglądałam. Mam chyba kuuupę stron do nadrobienia....
Ale siedzę na zwolnieniu, więc chyba dam radę ;)
Nie masz co nadrabiać, wszystko na bieżąco w poście ;)
Gryf jest ciekawski i chętnie korzysta z wybiegu, nie boi się biegać po panelach. Odstawia taniec godowy i kocie ruchy przy hamaku Szkatuły, a ona leży i zgrzyta na niego zębami.
Działanie rampy ogarnął w jeden dzień. Bystrzacha.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Dzima pisze: Muszę im zrobić jakieś ładne grupowe foty, przecież muszę zaktualizować tapety na wszystkich komputerach, telefonach,tabletach :szczerbaty:
Też mam ten sam problem :lol: Jeśli to są zmiany z powiększenia stada to fajnie :love: Gorzej jak któregoś futrzaka już nie ma... Ja po śmierci Nali jeszcze nie zmieniłam tapety ani na kompie ani na telefonie...

Szkatuła jest jedyna w swoim rodzaju. Żeby z hamaka strzelać zębami na chłopa? :shock:
Obrazek
Awatar użytkownika
awa39
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: awa39 »

Dzima gratuluję Nowego lokatora .Zaglądam do Was często . Mam zmieniony awatar bo po czterech miesiącach od odejścia Homera żal jakby stopniał, a tęsknota za tymi stworzeniami była tak silna, że od 2.01 mieszkają z nami dwa słodkie gładkowłose chłopaki z hodowli VanityFairCavies.
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

awa39 jak fajnie cię widzieć! Pamiętam twoich chłopaków! Homera i Salivana! tych mopów się nie zapomina :)
Homer był chyba kuzynem Żylety, już kiedyś rozmyślałyśmy nad tym. Tęsknię za Żyletą, szkoda że tak krótko żyją i jeszcze przyplątują się do nich choróbska :(
Super, że odwiedzasz mój wątek, ale ja chciałabym zajrzeć do ciebie ;) gdzie wątek twoich kulek? pochwal się nimi.

Muszę powrzucać wam trochę zdjęć boskiego Gryfa i jego doop Obrazek

Takie tam przy paśniku
Obrazek

Od doopy strony
Obrazek

Obrazek

Szkatuła zaczyna swoją przygodę z RodiCare Senior, bo leci jej 8 roczek....jeszcze trochę i będziemy się bawić na 18stce
Obrazek

Żremy
Obrazek

Wzrok Chimery mówi: "żresz? to żryj swoje
Obrazek

No ostatnie czego im brakowały to kolejny pysk do dzielenia się racją żywnościową :lol: ja tu umiem je uszczęśliwić...(na siłę)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Schowałam, mogę jeszcze?
Obrazek

Obrazek

Mój sssssskarb
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Akuku!
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Czy tylko ja widzę w jej zachowaniu goluma?? Szkatuła&sssssskarb
Obrazek
Pyrka
boe22

Post autor: boe22 »

Zawsze chcą jeszcze! Głodomory małpiaste! :szczerbaty:
Beżowiątko :love:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Gryf jest piękny, a Chimera to jak moja Matylda zupełnie- i od doopy strony i to spojrzenie i ta figura :lol: . Zulcia i Szkatuła też oczywiście piękne :buzki: :buzki: :buzki:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Szkatuła daje radę jeszcze zrobić stójkę? :szczerbaty: Rewelacja!

W jakim wieku jest Gryf? :think: Jakiś taki mały wydaje się przy swoich żonach. Albo one takie "puchate" :nie_powiem:
Obrazek
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Gryfek wygląda na takiego troszkę jakby przestraszonego wśród tych bab, o przepraszam doop ;)
A królowa Szkatuła świetnie stójki robi :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”