✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy Geronimo i Tasman z Onyxem✰labo złotko już z

Post autor: Lilith88 »

Dzima! :D
Nie da się go nie kochać ♥
Aż mnie zszokowała z tym brakiem stresu, bo obcykałam go równo a on nic, w ogóle zero reakcji a myślałam, że jak tylko się ruszę po tel to się podniesie i po fotach, a on nic :shock:
Co do ciepło, strasznie długo go miętoliłam i nic, dziś znów w łóżku siedział najpierw ze mną później z Darkiem, później znów ze mną i nic. Ja mam jakieś szczęście z tymi prośkami, bo żaden nie sika na rękach, Tasiek z Gerym tylko jak byli mali i nigdy na mnie tylko na Darka albo na pościel.. Czarny to nie wiem jak za młodu ale teraz też nic, no i mały obsikał mojego gościa w dniu przyjazdu do nowego domu, ale nikogo więcej jak na razie.

Gery pyta kiedy nas odwiedzisz, bo chce ci kolegę przedstawić ;) A Onyx sam się pewnie przedstawi, bo to taki proś co kocha wszystkich i jak pies biega po pokoju za nogami ludzi, a jak się do niego nachylisz to buzi w nos daje :D
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Lilith88 pisze: Gery pyta kiedy nas odwiedzisz, bo chce ci kolegę przedstawić ;)
Ech... szkoła i zaliczenia w weekendy :( ale jak już ogarnę (albo i nie :roll:) to na pewno wpadnę w jakąś sobotę. Oczywiście umówimy się wcześniej, żeby chłopcy mogli się psychicznie uszykować na mizianie :meeting:
Wiewiór cudaczny :buzki: niech jeszcze resztę ekipy tak nauczy leżeć.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

To czekamy z chłopakami :buzki:
Ojj jak by nauczył to byłoby cudnie :love:
balbinkowo

Re: ✰Wojownicy Geronimo i Tasman z Onyxem✰czekamy na labo zł

Post autor: balbinkowo »

Lilith88 pisze: Obrazek
O matko.... zakochałam się :love: Ten Wiewiór jest taki słodki że cukrzycy można dostać :102:
Lepiej nie mów Geremu ale właśnie spadł na 2 pozycję na rzecz Wiewióra :nie_powiem:
Głaski dla wszystkich świnko-panów :buzki:
Assia_B

Re: ✰Wojownicy Geronimo i Tasman z Onyxem✰czekamy na labo zł

Post autor: Assia_B »

Lilith88 pisze: Obrazek
Ależ ja jestem sweetaśny i przytulaśny :love: Super jest ten Twój nowy prosiak. Przytula się chyba bardziej niż mój Pieszczoch, a myślałam, że to się nie da :D
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Dziękuję dziewczyny :buzki:
Tulasek z niego uroczy :D
Balbinkowo na pewno mu nie powiem, jeszcze by się obraził i mocniej zdziczał, a broń boże do tego z zazdrości o małego przestał go lubić, tak więc ciii.. :nie_powiem:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Balbinkowo, nie ma mowy żeby Geruś spadł ze swojej pozycji "tap madyl" :szczerbaty: może teraz uda mi się go przemycić :nie_powiem: tylko Lilith go zawsze tak szczególnie pilnuje kiedy go akurat mam na rękach :roll:
Ach takie siwuszki :love: on jest piękny jak Angelo od Ani i przynajmniej bliżej :twisted:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Dzima pisze:Balbinkowo, nie ma mowy żeby Geruś spadł ze swojej pozycji "tap madyl" :szczerbaty: może teraz uda mi się go przemycić:nie_powiem: tylko Lilith go zawsze tak szczególnie pilnuje kiedy go akurat mam na rękach:roll:
Ach takie siwuszki:love: on jest piękny jak Angelo od Ani i przynajmniej bliże:twisted:
Oj, oj, Dzima, czyżby jakieś niecne plany chodziły Ci po głowie :szczerbaty:
To ja się wcale nie dziwie że Lilith go pilnuje :laugh:
P.S. Powodzenia... :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Te niecne plany to już się na wpa narodziły :neener: więc Lilith musiała odpowiadać na pytania i jeszcze pilnować czy jej świnia do plecaka nie pakuje...a był przygotowany :laugh:
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”