Zdjęcia naszych klatek

Czyli jak powinna mieszkać świnka

Moderator: Pulpecja

ODPOWIEDZ
Majka745

Re: Zdjęcia naszych klatek

Post autor: Majka745 »

szara_METKA pisze:a np. przyjadą goście i nie będę chciała aby wyciągali świnki itp. Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi
Tak, wiem o co chodzi. Muszę strasznie uważać jak przychodzą moje kuzynki - potrafią strasznie męczyć zwierzęta (czasami mój pies chowa się przed nimi, a moja kotka, to prawie zawsze). A co do wybiegu; może jakieś mięciutkie legowiska lub tunele. Świnki lubią leżeć na mięciutkim. Możesz też dać im do zabawy jakiegoś małego pluszaczka - niektóre świnki lubią się nimi bawić. ;)
szara_METKA

Post autor: szara_METKA »

Majka745 pisze:
szara_METKA pisze:a np. przyjadą goście i nie będę chciała aby wyciągali świnki itp. Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi
Tak, wiem o co chodzi. Muszę strasznie uważać jak przychodzą moje kuzynki - potrafią strasznie męczyć zwierzęta (czasami mój pies chowa się przed nimi, a moja kotka, to prawie zawsze). A co do wybiegu; może jakieś mięciutkie legowiska lub tunele. Świnki lubią leżeć na mięciutkim. Możesz też dać im do zabawy jakiegoś małego pluszaczka - niektóre świnki lubią się nimi bawić. ;)
Jak mój kuzyn wpadnie to wszystkie zwierzaki się chowają. A jak przyjdą znajomi moich rodziców ze swoja córką to pokój na klucz zamykam bo ona granic nie zna... :evil:
I dziękuję :buzki: Mam duuuużo pluszaków, uszyję im jakieś mięciutkie legowiska, budki i wstawię jakieś tunele :D
klimejszyn

Post autor: klimejszyn »

Rysio na razie mieszka tak, dopóki nie znajdę miejsca na 150tkę:
Obrazek
ProsiaczkoLub

Post autor: ProsiaczkoLub »

hmm bardzo gustownie :)
nitusiek

Post autor: nitusiek »

Chciałam wstawić zdjecie mojej Pini i jej klatki ale nie wiem gdzie dodać zdjecie :cry:
Majka745

Post autor: Majka745 »

Tu masz wszystko napisane: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =17&t=2278
Miłej lektury ;)
nitusiek

Post autor: nitusiek »

Dzięki Majka745 a wiec przedstawiam Wam Pinię i jej mieszkanko :102:

Obrazek

Obrazek
ProsiaczkoLub

Post autor: ProsiaczkoLub »

śliczne prosiątko i fajny hamaczek, ale klatka zdecydowanie za mała
elka_w

Post autor: elka_w »

nitusiek pisze:Dzięki Majka745 a wiec przedstawiam Wam Pinię i jej mieszkanko :102:

Obrazek

Obrazek

Fajne mieszkanko to chyba 80tka tak?
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Nie za mała klatka? :think: Elu, jak dla mnie, to jest 60, góra 70. Dropsik pomieszkuje w 80 (choć klatka w dzien praktycznie zawsze otwarta) i jest większa.
Poza tym lepiej jest położyć na żwirek coś bardziej miękkiego, choćby wysypać na wierzch warstewkę trocin. Żwirek jest twardy i ma dosyć ostre końce, więc świnka może poranic sobie łapki ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Świnkowe mieszkanie”