Moje szyneczki ;)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
magmagpie

Re: Moje szyneczki ;)

Post autor: magmagpie »

boe22 pisze:Pewnie że fajne, ale o zawał czasem potrafią człowieka przyprawić...
Ututa bujającego się na zębach(1340) na suficie i tak nic nie pobije! No to była niemożliwa świnia pierworodna!
:buzki: :love: :buzki:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Wy chcecie żeby Tola dostała niestrawności? :laugh: I małża i teściową? To chyba za dużo jak na jedną małą wampirzycę :102: :lol:
Obrazek
Mk1609

Post autor: Mk1609 »

Myślę że ma pojemniejszy żołądek niż się spodziewamy :laugh: a tak serio to świetnie wygląda w roli wampirzycy, aż musiałem fote otworzyć na 40 calowym ekranie.
boe22

Post autor: boe22 »

Trzeba z tego zrobić tabliczkę i przed chałupą wywiesić na płocie: Uwaga! Zła świnia! (i tu fota Toli) :rotfl:
To by się sprzedało! :szczerbaty:
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

martuś pisze:Wy chcecie żeby Tola dostała niestrawności? :laugh: I małża i teściową? To chyba za dużo jak na jedną małą wampirzycę :102: :lol:
To dam jej tylko małża na pożarcie bo po teściowej mogła by dostać tragicznego zatrucia od jadu żmiji :rotfl:
Mk1609

boe22 pisze:Trzeba z tego zrobić tabliczkę i przed chałupą wywiesić na płocie: Uwaga! Zła świnia! (i tu fota Toli) :rotfl:
To by się sprzedało! :szczerbaty:
Jeszcze do tego pod zdjęciem kreski skreślone po 5 ile zjadła listonoszy, złodziei, itp. a na koniec komentarz mam wielkie serce ale słabe nerwy.
Pasuje jak ulał :rotfl: :rotfl: :rotfl:
boe22

:rotfl:
Skoro wielkie serce i słabe nerwy- to jeszcze moja fota obok foty Toli! Idealnie!
Mk1609

Coś takiego mam na myśli tylko w jednej tabliczce

Obrazek

Obrazek

Znów zaszliśmy z tematu do tego z biednej Toli robimy mordercę doskonałego.
boe22

:rotfl: :like:
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”