Ferajna [*] zawsze w mojej pamięci
Moderator: pastuszek
-
Marzena
Re: Zuzia,Myszka i reszta futrzano-gołej ferajny/2 faceta na
Tak chce pojechać z Tanią i Baylee do dr Jakuba Kliszcza bo mam wrażenie, że sprawa jest związana z zębami. Ja po prostu jestem już strasznie zmęczona tym wszystkim. Nie mam siły myśleć o innych weterynarzach skoro jeżdżę co dwa dni do MV. Jak jest poprawa to mam chwilę oddechu i nie myślę o konsultacjach. Ale jak Tańce zejdzie opuchlizna tak żeby można było zajrzeć do pyska bez strasznych konsekwencji to się do niego z nimi wybiorę. Może coś pomoże.
-
Marzena
Tak trochę brak mi wiary, że nowy lekarz coś wymyśli skoro wszystkie badania są OK. Krew była dobra, wymazy czyste. Nadzieję pokładam, ze coś jest nie tak z zębami, bo i Baylee ma z nimi kłopot. Nowy lekarz spojrzy świeżo ale jak wyniki nic nie wykazują to też nie ma na czym się oprzeć i o co zaczepić. Na początek dr Kliszcz i zobaczymy.
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Tasiula u dr Kasi w domowym sanatorium, a u nas nic nowego. Jedynie Patryś był dzis na kontroli w MV, bo coś nie podobala mi się jego skora, Na razie obserwujemy, była kąpiel, spa- zobaczymy
Dalej nie wiem co z nim bedzie- tak mnie za serce chwycił, ze cięzko będzie go oddac, oj ciężko

Dziś facebook przypomniał mi ,ze to już 3 lata jak Zuzia i Mysza zamieszkały ze mną

Dziś facebook przypomniał mi ,ze to już 3 lata jak Zuzia i Mysza zamieszkały ze mną

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
-
Chocolate Monster
Sto lat ,sto lat,sto lat, sto lat!

- sosnowa
- Kontakt:
Sto lat!
Dorodzinki to wspaniała okazja do świętowania.
Co do Patryka- dziwna sprawa,na ogół kastrat się dobrze przyjmuje, ale może stado jest na tyle już rozrośnięte, że one przede wszystkim widzą w nim konkurenta???/ Nie znam się zupełnie na łysolach, może one mają inaczej? Podobno bardzo są terytorialne?????
U nas Murgatroida, najbardziej proludzka świnia psudoteddy zawsze na widok nowej świnki płci dowolnej wykazuje dużą nerwowość, wrzeszczy w obronie przestrzeni osobistej jakby ją kto mordował.Ale jej mija. Wiadomo, że niezgodność charakterów zawsze może być, w przypadku rożnych płci jest po prostu mniejsze ryzyko zęboczynów. No ale przeciez moja Turbulencja[*], jeszcze na dt u porcelli bardzo nerwowo zareagowła na kastrata Ikera, który ją w rezultacie udziabał w wargę. Więc może akurat tutaj tak pechowo się ułożyło
Może jeszcze trochę czasu trzeba???????
Swoją drogą duże stado daje szansę na obserwacje tak niesamowitych interakcji, a już zwłaszcza jak charaktery tak wybujałe jak i Ciebie jolu. No przepiękna ta ekipa
Marzenko, też cały czas zachodzę w głowę, co tej biduli jest. Mam duże zaufanie do MV, ale bym chyba jednak konsultowała gdzie indziej, bo może ktoś wpadnie na jakiś nowy pomysł?
Dorodzinki to wspaniała okazja do świętowania.
Co do Patryka- dziwna sprawa,na ogół kastrat się dobrze przyjmuje, ale może stado jest na tyle już rozrośnięte, że one przede wszystkim widzą w nim konkurenta???/ Nie znam się zupełnie na łysolach, może one mają inaczej? Podobno bardzo są terytorialne?????
U nas Murgatroida, najbardziej proludzka świnia psudoteddy zawsze na widok nowej świnki płci dowolnej wykazuje dużą nerwowość, wrzeszczy w obronie przestrzeni osobistej jakby ją kto mordował.Ale jej mija. Wiadomo, że niezgodność charakterów zawsze może być, w przypadku rożnych płci jest po prostu mniejsze ryzyko zęboczynów. No ale przeciez moja Turbulencja[*], jeszcze na dt u porcelli bardzo nerwowo zareagowła na kastrata Ikera, który ją w rezultacie udziabał w wargę. Więc może akurat tutaj tak pechowo się ułożyło
Swoją drogą duże stado daje szansę na obserwacje tak niesamowitych interakcji, a już zwłaszcza jak charaktery tak wybujałe jak i Ciebie jolu. No przepiękna ta ekipa
Marzenko, też cały czas zachodzę w głowę, co tej biduli jest. Mam duże zaufanie do MV, ale bym chyba jednak konsultowała gdzie indziej, bo może ktoś wpadnie na jakiś nowy pomysł?
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Kontakt:
Wszystkiego najświńskiego w Nowym Roku

Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- lunorek
- Kontakt:
Dzięki wielkie
Wam również dziewczyny wszystkiego najjjj i osobno boskiemu Patrysiowi, da man in da house 
- Pandorzaste
- Miejscowość: Kolbudy
- Kontakt:
Kafelek zawsze na propsie
!