✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy Lilith✰ Nowy lokator ♡♡♡

Post autor: jolka »

Jestem pod wrażeniem :love: Też marzył mi się taki miś :love: ale,... i tak juz mam ponad stan w chlewie :roll:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Dziękuję dziewczyny :buzki:
Jola u mnie też już ponad stan więc jakbym kiedykolwiek coś wspominała o kolejnej śwince to macie mnie zdzielić :redface: Możecie przymknąć oko tylko i wyłącznie na coroneta slate blue/złoty/biały ale ich nie ma w PL więc nie prędko znajdę takiego ;)
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Mamy pięterko, trzeba powiększyć metraż przed przyjęciem nowych lokatorów ;) ale może i zagrodę zrobimy 175x105cm? Jak myślicie? Teraz jest 175x70cm + pięterko 35x70cm, jakby powiększyć podstawę to i pięterko będzie wtedy 35x105cm.
Obrazek

Czarny na mizianiu :love:
Obrazek

I czarne jajucha :ups:
Obrazek

I czarne jajucha i stopiszcza..
Obrazek

I najczarniejsza mordka na świecie, uszka czarne, nosek czarny, oczka czarne i wszystko, wszystko czarne :love:
Obrazek

Obrazek

Wspominałam już kiedyś, że czarny to mój ulubiony kolor? :szczerbaty:
Alex

Post autor: Alex »

Na drugim zdjeciu w laptopie akurat przegladasz moj profil bo zdjecie swoich rozpoznalem :lol: a swinki masz super i az pozazdroscic takiego metrazu dla nich :D
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

Lilith a na razie kto z kim mieszka bo trochę się pogubiłam?
pamka

Post autor: pamka »

A kiedy łączenie ? :)
pamka

Lilith88 pisze:Mamy pięterko, trzeba powiększyć metraż przed przyjęciem nowych lokatorów ;) ale może i zagrodę zrobimy 175x105cm? Jak myślicie? Teraz jest 175x70cm + pięterko 35x70cm, jakby powiększyć podstawę to i pięterko będzie wtedy 35x105cm.
Obrazek

Czarny na mizianiu :love:
Obrazek

I czarne jajucha :ups:
Obrazek

I czarne jajucha i stopiszcza..
Obrazek

I najczarniejsza mordka na świecie, uszka czarne, nosek czarny, oczka czarne i wszystko, wszystko czarne :love:
Obrazek

Obrazek

Wspominałam już kiedyś, że czarny to mój ulubiony kolor? :szczerbaty:
Piękny jest
pamka

Czarny taki piękny :love: :buzki: Wiadomo umiziałabym ale mam przeszkody po drodze :? :redface:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Alex pisze:Na drugim zdjeciu w laptopie akurat przegladasz moj profil bo zdjecie swoich rozpoznalem :lol: a swinki masz super i az pozazdroscic takiego metrazu dla nich :D
Profilu nikomu nie oglądam ale grupę świńską możliwe, jestem adminem na świnkach ;)

Asiu Gery z Hotem i z Wacikiem mieszkają, Tasman z Ramim czyli Małym a Czarny z Wiewiórkiem i Feliksem.

Pamka bardzo Cię proszę o nie pisanie kilku postów pod sobą, bo to strasznie zawala wątek i jest do tego niezgodne z regulaminem :P Łączenie będzie jak uda się znaleźć transport dla chłopców, na razie są wciąż u hodowcy. Czarny owszem jest cudny :love:
pamka

[quote="Lilith88"
Profilu nikomu nie oglądam ale grupę świńską możliwe, jestem adminem na świnkach ;)

Asiu Gery z Hotem i z Wacikiem mieszkają, Tasman z Ramim czyli Małym a Czarny z Wiewiórkiem i Feliksem.

Pamka bardzo Cię proszę o nie pisanie kilku postów pod sobą, bo to strasznie zawala wątek i jest do tego niezgodne z regulaminem :P Łączenie będzie jak uda się znaleźć transport dla chłopców, na razie są wciąż u hodowcy. Czarny owszem jest cudny :love:[/quote]Czasami spadam na coš później czy mi się wydaje czy masz 9 chłopaków !? :shock: :o
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”