Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pauli
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka

Post autor: pauli »

Natasza pisze:
Obrazek
jaka dumna uśmiechnięta mama :D
Obrazek
nana81

Post autor: nana81 »

pauli pisze:
Natasza pisze:
Obrazek

To zdjęcie jest po prostu boskie.
Zresztą całe stadko jest przecudne.

Natasza gdzieś na zdjęciach masz taką fajną kuję z patyczków i słomy/siana. Gdzie ją kupiłaś?
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

w tym sklepie http://www.sklep.swinkamorska.com.pl/
a w środku tej kulki jest plastikowa kulka z dzwoneczkiem

Zdjęcie Kofi jak do dowodu osobisto-świnkowego
Dziś mam dzień wolny ale o 8 rano już dostałam pobudkę od dziewczyn :glowawmur:
No to im posprzątałam, zrobiłam pranie, nakarmiłam i pomyślałam o trawce . . . no to wzięłam psa i poszłam z nim biegać nad Odrę więc wilk syty i owca cała :lol: teraz kąpanie, i na 2 śniadanie zjem pieczone jabłko z miodem, sezamem, i cynamonem + orzechy :love: potem na miacho po kratki , kupić świerszcze dla gekonów, a potem jeszcze chciałam pouczyć się angielskiego. . . i po wolnym ..

Własnie jesli któraś z Was chciałaby zrobic certyfikat z języka a nie ma czasu i kasy bądź ma taki system pracy jak ja to polecam na groupon kupić sobie kurs angielskiego DIKI, ja kupiłam 6 miesięczny za 49 zł i powiem Wam że jest extra, platforma z zadaniami, obrazkami , układanie zdań, czytanki , słuchanki.. mega i tanio. Są poziomy od A1 do C... na koniec kursu moje konto sprawdza egzaminator i jeśli przerobiłam tam było chyba 60% zadań i ileś danego czasu to mogę za 169 zł zrobić certyfikat ale chyba zrobię go w szkole...zobaczymy :) polecam

Lecę się kąpac do potem :buzki:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Zaffiro

Post autor: Zaffiro »

No mamusia cudnie za pozowała :love:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

Natasza matko z córką, to Ty masz jeszcze gekony???? :mrgreen: no podziwiam , podziwiam Cię. Ja dziś tez wolne, sprzatanie klatki i szykowanie nowej od rana. Wieczorem jadę po tymczasy :)
a zdjęcia cudne :love:
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
anuleczka

Post autor: anuleczka »

nana81 pisze:
pauli pisze:
Natasza pisze:
Obrazek
:love:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Jolka daj znać jak tam tymczaski :) no 6 świn +2gekony+2 psy a dalej mi mało :lol: ale wypłata za skromna :102:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Czekamy na hamaczki od pastuszka, i leżanki w sowy :)
Póki co laseczki boją się wchodzić na pięterko ale kombinują . . . schodzić potrafią ale wejść się jeszcze boją :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Może pokombinujemy z innym wejściem ... bo niby pod hamakiem jest domek więc nic się nie stanie ale chyba jestem nadopiekuńcza ;)
Przepraszam że zdjęcia z bałaganem w tle ale R pojechał po kebaba a ja na szybko chciałam Wam pokazac :)
nana81

Post autor: nana81 »

Natasza pisze:w tym sklepie http://www.sklep.swinkamorska.com.pl/
a w środku tej kulki jest plastikowa kulka z dzwoneczkiem
Dzięki za info. No to szykują się kolejne zakupy :D
muszę tylko poczekać trochę bo po pierwsze masę kasy przetupałam u Pastuszka ale nie mogłam się oprzeć :glowawmur:
Po drugie jak mąż to wszystko na raz zobaczy to mnie w wariatkowie umieści :szczerbaty: Poczekam do pretekstu: "karma się skończyła" i przy okazji wezmę coś jeszcze.

Ostatnio trochę mnie nie bylo i może przegapiłam ale kiedy rodzinka będzie razem? (Jeśli pisałaś to przepraszam)
Foggy

Post autor: Foggy »

U mnie właśnie sobie tę kuleczkę wyjęły chłopaki i teraz służy Milordzikowi jako zapowiedź, że ktoś wchodzi do klatki albo wychodzi. Te świnie to są mądrzejsze ode mnie :102:

Aaaale klatka! :jupi: Co do wejścia, to niech jeszcze pokombinują, spokojnie.
Na Twoje stadko mogłabym patrzeć i patrzeć, Nataszko! Przyznaj się, przez ile czasu dziennie siadasz i po prostu się gapisz na to piękno? :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”