Hahahahaha no jak nie ma się TŻ-ta to niestety...NECIA1978 pisze:Walę drinki w WalentynkiMartusiaMartus pisze:Moja głęboka rozkmina z czego się śmiejesz,że mnie? z moich świń?NECIA1978 pisze:

Moderator: pastuszek
Hahahahaha no jak nie ma się TŻ-ta to niestety...NECIA1978 pisze:Walę drinki w WalentynkiMartusiaMartus pisze:Moja głęboka rozkmina z czego się śmiejesz,że mnie? z moich świń?NECIA1978 pisze:
Wiesz mówiąc szczerze mi nie chodzi o obchodzenie walentynek... tylko o to poczucie...że nie jest się sama... Że ma się dla kogo coś przygotować,że sprawie się komuś radość...zwykłą obecnością.Asita pisze:Ja mam TŻ i nie obchodzimy nigdy walentynek
To tak jak u mnie, dość długo byłam sama, i napatoczył się MAsita pisze:A, no widzisz... Ja cieszyłam się kilka długich lat samotnością i napatoczył się M... a teraz muszę mu gacie prać...Takie to "bycie razem" właśnie się robi po latach.....
My też nie obchodzimyAsita pisze:Ja mam TŻ i nie obchodzimy nigdy walentynek
MartusiaMartus pisze:Jestem sama od roku... po 3 letnim związku z Najwspanialszym mężczyzną na Świecie,którego kocham do tej pory...
MartusiaMartus pisze:Jeżeli będziecie coś kiedykolwiek zamawiać nie zamawiajcie przez DPD ale jestem wściekła![]()
A paczka przyszła dzisiaj a zapłaciłam jak za sobote![]()
![]()