Moje szyneczki ;)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Re: Moje szyneczki ;)

Post autor: martuś »

Czyli wydało się przy okazji :ups: Mogłaś coś tam w paincie poprzerabiać i usunąć niektóre pozycje :laugh:

Wiesz, że dawno zdjęć nie było? A o filmie to już nie wspomnę bo chyba nigdy nie było :think:
Obrazek
boe22

Post autor: boe22 »

Nie mogłam, bo stał nade mną i pilnował! :redface: :roll: Ojej ojej....
Masz rację- filmów nie było nigdy. Nawet nie wiem jak się za to zabrać :lol:, a do tego kiedy...
Tak to z doskoku w telefonie grzebię...nie oszukujmy się :)
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Film może być nagrany telefonem :102: Wrzucasz np na youtube a później wklejasz link na forum :102:
Obrazek
boe22

Ale to pewnie laptopa musiałabym odpalić.
O założeniu konta na yt nie wspomnę...
A tak biegam, sprzątam, prasuję, pracuję, a w międzyczasie klepię tu głupoty :102:
Fotek wkleić np. nie mogę...o tym pisałam gdzieś w paru stronach wcześniej...grrt
Mk1609

Post autor: Mk1609 »

Ja wklejam z telefonu zarówno filmy i zdjęcia. Na YT jestem zalogowany przez Google.
boe22

Str.40 na dole :idontknow: Nic nie poradzę. Tel. robi co chce...czyli kupę robi...
Awatar użytkownika
martuś
Kontakt:

Ło matko co to było? :laugh: Włączyłam w pracy (a głośniki mamy ustawione na full) i aż podskoczyłam :laugh: :laugh:
Obrazek
Mk1609

Post autor: Mk1609 »

boe22 pisze:Str.40 na dole :idontknow: Nic nie poradzę. Tel. robi co chce...czyli kupę robi...
To co masz za telefon? Osobiście używam Lenovo K5 robi bardzo dobre zdjęcia jak na telefon i po stworzeniu konta w google nie mam problemów na moje wymagania sprzętowe jest odpowiedni i wart polecenia.
boe22

martuś pisze:Ło matko co to było? :laugh: Włączyłam w pracy (a głośniki mamy ustawione na full) i aż podskoczyłam :laugh: :laugh:
:rotfl:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”