Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Hesma

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: Hesma »

Ja też zamawiam z zooplusa, mój Świetlik ją uwielbia, zresztą czego on nie lubi.. Pozostała dwójka też wcina. Pozdrawiamy
ANYA

Post autor: ANYA »

Odswiezam zapomniany watek.
U and snowy sir dzieje. Ryan tak sie rzuca na diabelka ze az die boje ze cos mu zrobi. Dzisiaj jak matrix rzucil mu sie na glowe. Dzisiaj wiecznie sie ganiaja. Nie wiem co z nimi zrobic. Nie mam gdzie juz wstawic piatej klatki. A niedawno chcialam pisac ze u chlopakow fajnie sie uklada :evil: Ryan wpadl w jakis szal i strasznie sie zneca nad biednym malenstwem a ten sie ciagle przed nim plaszczy jakby prosil go o wybaczenie. Nie wiem co z nimi mam zrobic :idontknow:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

O nie :( Okropne, że nie mogą się dogadać...a innej "pary" nie da się utworzyć? Co temu Ryan'owi odbiło?! :angry:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Dzima pisze:O nie :( Okropne, że nie mogą się dogadać...a innej "pary" nie da się utworzyć? Co temu Ryan'owi odbiło?! :angry:
Ryan zawsze taki byl a czasami ma jeszcze gorsze odchyly.
Nie moge ich teraz inaczej laczyc, bo wszystkie sa w jednym pokoju. Nie ma sensu bo atmosfera jest zbyt goraca.
Narazie chcialabym zeby Ryan i Diabelek razem zostali.
Dzisiaj zamowie przez neta wiecej kratek i powieksze ryanowi klatke i zrobie pieterko gdzie Ryan nie wskoczy, a maly Diabelek jest tak szybki, ze zdazy mu uciec w razie co.
Strasznie sie teraz wszyscy meczymy w jednym pokoju, ale nie wiem kiedy siostra sie wyprowadza.
Ann

Post autor: Ann »

A to Ryan niegrzeczny :nono: Może faktycznie to powiększenie klatki coś pomoże :fingerscrossed:
ANYA

Kratki powinnam dostac jutro lub w piatek i wtedy pomysle, jak zrobic Ryanowi wieksza klatke. Zamowilam wiecej kratek i Alfa tez do nich przypne, ale nie beda razem. Alf mieszka w 100 cm ale jakos tak strasznie nieustawna jest ta klatka.
Wczoraj dolozylam im male pieterko w sumie dla Diabelka zeby mial gdzie schowac sie przed Ryanem.
Wyglada tak:
Obrazek
Obrazek
Malenstwo na Ryana kapciochu (Diablo jest taki malutki)
Obrazek
Wylezu cd bo spanie na kapciochu go bardzo zmeczylo
Obrazek
Ryan na ulubionym hamaczku
Obrazek
Kupilam ladny dywanik lazienkowy ;) ktory bardzo przypadl Lewisowi do gustu. Powiedzial, ze bardzo wygodnie sie na nim je lezac
Obrazek
zagli

Post autor: zagli »

Bardzo ładnie masz :)
ANYA

zagli pisze:Bardzo ładnie masz :)
Yyy zagli ja tam nie mieszkam tylko swinki :D
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Ale pięknie urządzone klatki! Półeczka jest świetna (że już o świnkach nie wspomnę) :love:
Laraine

Post autor: Laraine »

Pięknie urządzone mieszkanka :love: prosiaki oczywiście też piękne :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”