Moderator: pastuszek
Nie dziwię sięMartusiaMartus pisze:No mój mózg jest po prostu wulkanem...![]()
Byłam uziemiona tyle dni...Ale mam nadzieje,że już koniec... Ej... czemu na hipciu wysyłka gratis jest od 180 dopiero? :Brakuje mi 100zł okołoAsita pisze:Mnie kurierzy dobijają, przysięgam, że któremuś kiedyś łomot sprawię....Ale żeby tak Cię załatwić??? Toż to do reklamacji się nadaje i jeszcze do zwrotu 100% kosztów. Niech się walą za takie usługi
![]()
Sprawy sercowe są trudne. Jesteśmy z M 7 lat razem, ale wcześniej każdy z nas miał swoje paskudne przeżycia (chociaż M się zarzeka, że nigdy nie miał złamanego serca). Mimo wszystko jestem na stanowisku, że dużo prościej w życiu jest być samemu... Za dużo różnic charakterów i walk o swoje. A tak - spokój i cisza (nie mówiąc, że u mamy to zawsze taniej wychodzi![]()
). Jakbym miała się rozstać z M. to już bym się nie decydowała na kolejny związek. Jakbym miała znowu się docierać i uczyć drugiej osoby (i uczyć siebie drugą osobę) to bym zwariowała. A jeszcze tylko wspomnę, że 2x już odchodziłam od M. Ale dziad zawalczył...no i już po ślubie
W sumie i tak 10zł za wysyłke to nie tragedia tylko,że na zooplusie mam zamówienie na dużo ponad 100zł haha a na hipciu nie ;pAsita pisze:Ha, a ja miałam w świat4łap zamówienie pow. 200zł i było duże i rozbili na 2 paczki i płaciłam podwójnie... Hipcio jest jednak pod tym względem lepszy...
Wzięłabym pojemnik na karmę z hipcia ale po co mi... może pomóż mi co wziąć jeszczeAsita pisze:Tak to jest, raz tu raz tam, tu zapłacisz tyle tam więcej lub mniej