.
 . 
Z tego co mi wiadomo, wszystkie chomiki są samotnikamizwierzur pisze:Jak to chomiki syryjskie, to samczyka lepiej oddzielić - na wszelki wypadek. Karłowate są raczej stadne, więc powinno być OK.
 .
 .Moderator: pastuszek
 .
 . 
Z tego co mi wiadomo, wszystkie chomiki są samotnikamizwierzur pisze:Jak to chomiki syryjskie, to samczyka lepiej oddzielić - na wszelki wypadek. Karłowate są raczej stadne, więc powinno być OK.
 .
 . 

. Wszyscy jesteśmy cali i zdrowi choć Kawka (świnka) jest tak przestraszona, że aż sparaliżowana.. Dopiero teraz, po trzech godzinach siedzenia w kącie, kawałek się ruszyła i poskubała sianko.. Panie i Panowie, przedstawiam kawiarnianą czwórkę! :
 . Wszyscy jesteśmy cali i zdrowi choć Kawka (świnka) jest tak przestraszona, że aż sparaliżowana.. Dopiero teraz, po trzech godzinach siedzenia w kącie, kawałek się ruszyła i poskubała sianko.. Panie i Panowie, przedstawiam kawiarnianą czwórkę! :

Hmmm...
 Hmmm... A Panu Chomikowi pasuje po prostu ,,Pan Chomik"
 A Panu Chomikowi pasuje po prostu ,,Pan Chomik" 
 Kiedyś też miałam takie białe jak Pianka
 Kiedyś też miałam takie białe jak Pianka 

Zapewne to "kundle", ale w typie dżungarów. Do syryjskiej jej daleko..zwierzur pisze:Fajna świneczka. Dżungarki (?) śliczne. Ale ta "mamusia" wygląda, jak bardzo młody syryjczyk...?Hmmm...

zwierzur pisze:Fajna świneczka. Dżungarki (?) śliczne. Ale ta "mamusia" wygląda, jak bardzo młody syryjczyk...?Hmmm...
 Tylko niektórzy ludzie okropni.
 Tylko niektórzy ludzie okropni.