Strona 465 z 660

Re: Zuzia,Myszka i reszta futrzano-gołej ferajny

: 15 mar 2017, 22:32
autor: jolka
Świnie całe szczęście dobrze. Olalcia też- zmiana nie powieksza się, więc tylko obserwuję.
Jakos się wykuruję.Mam nadzieję :mrgreen: Dzieki :buzki:

Re: Zuzia,Myszka i reszta futrzano-gołej ferajny

: 16 mar 2017, 20:19
autor: katiusha
:fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed:

Re: Zuzia,Myszka i reszta futrzano-gołej ferajny

: 16 mar 2017, 20:48
autor: jolka
Marzena ma zapalenie oskrzeli, a mnie gardło boli, tak, zeby był komplet. Z daleka oglądam świnia -tv ;)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Re: Zuzia,Myszka i reszta futrzano-gołej ferajny

: 17 mar 2017, 19:28
autor: basia M
Jolu , ile masz świnek , takich Twoich ?
Pogubiłam się w rachubie :redface:

Re: Zuzia,Myszka i reszta futrzano-gołej ferajny

: 17 mar 2017, 19:53
autor: jolka
Świnek jest 8 :mrgreen:
Byłam u lekarza dziś- wyszło, że mam silna anemię. Teraz musze podprowadzać świniom natke , buraki, -pic sok, No i suplementacja przez miesiac.
Na L4 siedze dalej- do końca przyszłego tygodnia. Czas się zabrać za siebie. Oj czas :roll:

Re: Zuzia,Myszka i reszta futrzano-gołej ferajny

: 17 mar 2017, 20:21
autor: sosnowa
Trzymaj się Jola :buzki:

Re: Zuzia,Myszka i reszta futrzano-gołej ferajny

: 18 mar 2017, 7:17
autor: katiusha
Jola buraczka też podjadaj swiniakom. I napar z pokrzywy popijaj :fingerscrossed:

Re: Zuzia,Myszka i reszta futrzano-gołej ferajny

: 18 mar 2017, 9:53
autor: kimera
Czy lekarz ustalił przyczynę anemii? To jest bardzo ważne w leczeniu. Warto byłoby zrobić badania kału na krew utajoną.

Re: Zuzia,Myszka i reszta futrzano-gołej ferajny

: 18 mar 2017, 19:26
autor: jolka
Lekarz nic nie ustalił, zastanawia się :think:
dziś nagotowałam gar barszczu, usmażyłam falafele, a buraki juz bokiem mi wychodzą. Najgorsza jest w smaku pokrzywa- fuuuj wielkie :o
dalej chodzę zmeczona, ledwo noga , :tired: za nogą, Wczoraj świniom sprzatnełam , a już dziś mają bobkownie :redface:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Re: Zuzia,Myszka i reszta futrzano-gołej ferajny

: 18 mar 2017, 21:47
autor: porcella
Bardzo dobry barszcz typu ukrainskiego mi wyszedł przypadkiem z buraków utartych i czosnku, pod koniec krótkiego 20 min. gotowania dodałam kubek soku pomidorowego i osobno gotowaną białą fasolkę perłową. Pycha!