Buahaha dokładnie takPani Strzyga pisze:Lilith - Taaaa... Stracił cały urok odkąd przestał być niegrzecznym chłopcem, co?

Moderator: pastuszek
Buahaha dokładnie takPani Strzyga pisze:Lilith - Taaaa... Stracił cały urok odkąd przestał być niegrzecznym chłopcem, co?
No wiedziałam czemu tu zaglądam. Dla mnie Gregory Peck to najpiękniejszy (jeżeli tak można rzec o mężczyźnie) facet na świecie! Kwintesencja elegancji, mądrości, no i ten wygląd!Asita pisze: Ale teraz mnie bierze na stare amerykanskie kino. Gregory Peck, Kathleen Hepburn i inne takie...
Znowu ma to samo czyli Wspaniałe stulecie. Już dogoniłam TVP 1. Niby taka opera mydlana, ale historia ciekawa, dość zabawne sceny z eunuchami, trochę tureckich obyczajów... i Bali BeyKiteeKatt pisze:Nie potrafię oglądać długo seriali, które sama muszę włączyć na laptopie - jestem na to za leniwaChociaż Supernatural bardzo mi się spodobało, obejrzałam tylko 6 odcinków. O Pamiętnikach wampirów myślałam cały czas, ale zakończyłam na tej samej liczbie. Sherlock - 4 odcinki, jednak dłuższe. Once upone a time 13 odcinków (rekord!). Natomiast Wspaniałe Stulecie, które leci na jedynce, oglądam prawie od poczatku
![]()
Ale piękny jajeczny duet kolorów, czerń i biel dalej w modzie
Jeżeli ty jesteś stateczną trzydziestolatką, to ja jestem romantyczno-postrzeloną czterdziestoletnią panią (to takie jeszcze żyją?)Asita pisze: Ale to było kiedyś....teraz jestem stateczną bezdzietną niemężatką po trzydziestce...![]()