Międzygatunkowe Zbóje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Międzygatunkowe Zbóje
etycja, co nie odpowiadasz na pytania, chlip chlip...
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
A bo dopiero teraz zwróciłam uwagę, że skoro chlipiesz, to musiałaś o coś wcześniej pytać a ja przeoczyłam.joanna ch pisze:A spotyka się na wybiegu z jakimiś świńskimi kumplami czy nie za bardzawo się lubią? (Bo ona chyba już po menopauzie i nie ma niebezpieczeństwa wpadki? Czy jest?)
Nie, panowie biegają osobno
- etycja
- Kontakt:
Żelusie jagódki nie mogły się zdecydować na jeden konkretny kolor, najprawdopodobniej będą więc niebieskie szylkrety. O ja się cieszyć.

- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
szylkrety czyli co? takie lekko łaciate?
- etycja
- Kontakt:
Tortoiseshell, szylkrety, czyli żółte ( w przypadku odmiany blue, kremowe) ciapki na niebieskim. Szylkret u chomików jest związany z dwiema rzeczami: żółtym kolorem i płcią. U chłopców byłby to zwykły żółty lub yellow black, yellow chocolate, yellow blue itd. U samiczek w większości przypadków jest to szylkret czyli Toto. To jak Bazylka tylko bez bandedu (białego paska) tylko ona jest dove a nie blue. To jak Bazooka, której zdjęcie chyba najlepiej pokaże Ci o co chodzi:

Rany jakie one beda ciekawe. Chomisie w latki. To jest niesamowite tak je obserwowac jak sie zmieniaja z dnia na dzien.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Tak czytam ten opis i nie mogę się połapaćetycja pisze:Tortoiseshell, szylkrety, czyli żółte ( w przypadku odmiany blue, kremowe) ciapki na niebieskim. Szylkret u chomików jest związany z dwiema rzeczami: żółtym kolorem i płcią. U chłopców byłby to zwykły żółty lub yellow black, yellow chocolate, yellow blue itd. U samiczek w większości przypadków jest to szylkret czyli Toto. To jak Bazylka tylko bez bandedu (białego paska) tylko ona jest dove a nie blue.

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ja przeczytałam dwa razy i nadal nie kumammartuś pisze:Tak czytam ten opis i nie mogę się połapaćetycja pisze:Tortoiseshell, szylkrety, czyli żółte ( w przypadku odmiany blue, kremowe) ciapki na niebieskim. Szylkret u chomików jest związany z dwiema rzeczami: żółtym kolorem i płcią. U chłopców byłby to zwykły żółty lub yellow black, yellow chocolate, yellow blue itd. U samiczek w większości przypadków jest to szylkret czyli Toto. To jak Bazylka tylko bez bandedu (białego paska) tylko ona jest dove a nie blue.![]()

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM