Międzygatunkowe Zbóje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Re: Międzygatunkowe Zbóje

Post autor: joanna ch »

etycja, co nie odpowiadasz na pytania, chlip chlip...
Awatar użytkownika
etycja
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: etycja »

joanna ch pisze:A spotyka się na wybiegu z jakimiś świńskimi kumplami czy nie za bardzawo się lubią? (Bo ona chyba już po menopauzie i nie ma niebezpieczeństwa wpadki? Czy jest?)
A bo dopiero teraz zwróciłam uwagę, że skoro chlipiesz, to musiałaś o coś wcześniej pytać a ja przeoczyłam.
Nie, panowie biegają osobno
Obrazek
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

Żelusie jagódki nie mogły się zdecydować na jeden konkretny kolor, najprawdopodobniej będą więc niebieskie szylkrety. O ja się cieszyć.
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Post autor: joanna ch »

szylkrety czyli co? takie lekko łaciate?
Awatar użytkownika
etycja
Kontakt:

Tortoiseshell, szylkrety, czyli żółte ( w przypadku odmiany blue, kremowe) ciapki na niebieskim. Szylkret u chomików jest związany z dwiema rzeczami: żółtym kolorem i płcią. U chłopców byłby to zwykły żółty lub yellow black, yellow chocolate, yellow blue itd. U samiczek w większości przypadków jest to szylkret czyli Toto. To jak Bazylka tylko bez bandedu (białego paska) tylko ona jest dove a nie blue. To jak Bazooka, której zdjęcie chyba najlepiej pokaże Ci o co chodzi:
Obrazek
Obrazek
ANYA

Post autor: ANYA »

Rany jakie one beda ciekawe. Chomisie w latki. To jest niesamowite tak je obserwowac jak sie zmieniaja z dnia na dzien.
katiusha

Post autor: katiusha »

Ależ mega oryginalne umaszczenie! :shock: :buzki:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

etycja pisze:Tortoiseshell, szylkrety, czyli żółte ( w przypadku odmiany blue, kremowe) ciapki na niebieskim. Szylkret u chomików jest związany z dwiema rzeczami: żółtym kolorem i płcią. U chłopców byłby to zwykły żółty lub yellow black, yellow chocolate, yellow blue itd. U samiczek w większości przypadków jest to szylkret czyli Toto. To jak Bazylka tylko bez bandedu (białego paska) tylko ona jest dove a nie blue.
Tak czytam ten opis i nie mogę się połapać :lol: Wiem tylko tyle, że będą cudowne jak już zarosną futerkiem :love:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

martuś pisze:
etycja pisze:Tortoiseshell, szylkrety, czyli żółte ( w przypadku odmiany blue, kremowe) ciapki na niebieskim. Szylkret u chomików jest związany z dwiema rzeczami: żółtym kolorem i płcią. U chłopców byłby to zwykły żółty lub yellow black, yellow chocolate, yellow blue itd. U samiczek w większości przypadków jest to szylkret czyli Toto. To jak Bazylka tylko bez bandedu (białego paska) tylko ona jest dove a nie blue.
Tak czytam ten opis i nie mogę się połapać :lol:
Ja przeczytałam dwa razy i nadal nie kumam :lol: etycja musi mi to zwizualizować zdjęciami jak maluchy podrosną :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
katiusha

Post autor: katiusha »

hihihi :lol: Poprosimy o prezentację w PowerPoint :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”