Elvis&Freddy&Sanczo :) Nowe zdjęcia 18.09

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
asiaaa

Re: Elvis&Freddy&Sanczo :) Nowe zdjęcia z norki :D

Post autor: asiaaa »

są wzloty i upadki jak w każdej dziedzinie życia :fingerscrossed: może to tylko kryzys :buzki:
jak sobie tak myślę to mój mężulek się strasznie zmienił,kiedyś było na nie,potem rób co chcesz,ale ja i tak czułam się pewniejsza jak się godził także wałkowałam ale bez przesady,a teraz też jest rób co chcesz ale wałkuje coraz krócej...:)
elka_w

Post autor: elka_w »

To jak ciastem im więcej ugniatasz tym miększe :laugh:
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: pastuszek »

Ann pisze:
AniBanani pisze:Tymczasem będę się musiała z wami pożegnać na jakiś czas, ponieważ przyszedł czas na znalezienie pracy.
To życzę powodzenia, bo ciężko znaleźć coś co można połączyć z dziennymi studiami :sadness:
Jak coś to kontaktuj się ze mną, może pomogę :szczerbaty:
A co, masz jakąś robotę :szczerbaty:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

pastuszek pisze:
Ann pisze:
AniBanani pisze:Tymczasem będę się musiała z wami pożegnać na jakiś czas, ponieważ przyszedł czas na znalezienie pracy.
To życzę powodzenia, bo ciężko znaleźć coś co można połączyć z dziennymi studiami :sadness:
teraz wszyscy będą się z Tobą Ann kontaktować :102:
Jakbym miała kasę to chętnie bym zatrudniła zamiatacza bobów.. pracy co niemiara u mnie :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Ann

Post autor: Ann »

pastuszek pisze:
Ann pisze:
No mam, ale na razie to taki temat w zawieszeniu, bo jeszcze nie wiem czy nie będę uczelni i miasta zmieniała :think:
maleńka

Post autor: maleńka »

Dopiero tu zajrzałam, będzie czwarty prosiak :love: A to imię Panczo mu nawet pasuje :szczerbaty:
AniBanani

Post autor: AniBanani »

Dzień dobry wszystkim. Czasu mam bardzo mało, bo udało mi się znaleźć całkiem fajną pracę, ale chciałabym wam kogoś przedstawić :P
Pewnie niektórzy go pamiętają..To Camelot - tak, tak to maleństwo, które widziałyście na zdjęciach.Dziś jest już z niego piękna świnka, że hohoh!
I jest jak w bajce. TŻ się zgodził, chociaż długo były wojny, że zamiast Us Teddy wolii skinny, bo są "fajniejsze' i nie będzie więcej włosów,ale cóż.
Camelocik będzie u nas 4.10.
Wszystkim polecam hodowlę sweeties cavies http://sweetiescavies.pl/
Pani z tej hodowli jest dobrą duszą. Tak bardzo kocha swoje świnki i zależy jej na dobrym domu dla nich,że zorganizowała dla Camelota transport własny. Zamiast PKS świnka przyjedzie wygodnie w samochodzie jej męża i na dodatek nie poniosę za to kosztów ;)
Obrazek
Będę zaglądać na forum, obiecuję :)
Awatar użytkownika
awa39
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: awa39 »

Marzę o takim prosiaczku i chyba nie przestanę Ci zazdrościć. Brakuje Ciebie na forum i oczywiście Twoich świnkowych dzieciaczków. Swoja drogą jak tak szybko złapałaś robotę? Normalnie mówisz i masz. :buzki:
AniBanani

Post autor: AniBanani »

awa39 pisze:Marzę o takim prosiaczku i chyba nie przestanę Ci zazdrościć. Brakuje Ciebie na forum i oczywiście Twoich świnkowych dzieciaczków. Swoja drogą jak tak szybko złapałaś robotę? Normalnie mówisz i masz. :buzki:
Pomogła mi trochę moja mama.Ma swoje kontakty. Kilka lat temu była dość wpływową osobą i teraz postanowiła emigrować za granicę w większości roku także tutaj mogę ją "zastąpić". Praca w butiku jej znajomej. Nie koliduje mi ze szkołą i zarabiam tyle ile bardzo mi jest potrzebne na swoje utrzymanie. Ciężko byłoby mi znaleźć inną pracę. Weterynaria to tak wymagające studia,że bez nauki w domu od razu mogę z nich rezygnować.
Zdjęcia moich małych dzieci wrzucę jakoś na dniach, a pewnie i po weekendzie,bo jeszcze sobie załatwiłam dodatkowe kursy na studiach w weekendy - zaczynając właśnie od tego :szczerbaty: Trochę się boje co za ludzie tam będą...Ehh ja to się zawsze boję wchodzić w nowe towarzystwo :szczerbaty:
Świnki nie ma co zazdrościć tylko pisać do hodowli i kupować :buzki: Długo się biłam myślami, czy czwarta świnka jest dobrym pomysłem,ale myślę, że tak. I dziękuję za miłe słowa :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

:jupi: :yahoo: :jupi: I postawiłaś na swoim ;) Śliczny proś nie ma co :D Prawdziwy czworoświń będzie :laugh:
Dobrze, że załapałaś pracę, którą da się bezproblemowo połączyć ze studiami :ok: Gratuluję też kierunku ;) Zawsze marzyłam o weterynarii i myślałam, że to będą "moje studia", niestety Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu się nie postarał i nie zdążył ruszyć z weterynarią, kiedy kończyłam LO...i tak trafiłam na Polibudę :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”