No chyba...u mnie też szał na tą karmę minął mimo, że była mieszana z CN, CC, selective i Beapharem. Tylko Burgess zostaje w misce..i to jeszcze tak odsiany, że mogę go z powrotem zapaczkowaćDropsio pisze:Może ta karma faktycznie ma jakieś "działania niepożądane"?
Suchy pokarm
Moderator: pastuszek
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Suchy pokarm
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
O właśnie! Dokładnie! Odsiany jest, świniaki się w kopciuszka bawią 
-
Sambojka
Nie dawałam kilka dni i znów był szał.. ale zjedli niewiele i olali cała trójka!
Za to dziki świński szał na CN trwa zwłaszcza jak domieszałam do suszki
.
Najgorzej kiedykolwiek jedzona karma to Care+ i Selective... Testowałam na 8 sztukach i żadno nie chciało tego jeść -.-"
Za to dziki świński szał na CN trwa zwłaszcza jak domieszałam do suszki
Najgorzej kiedykolwiek jedzona karma to Care+ i Selective... Testowałam na 8 sztukach i żadno nie chciało tego jeść -.-"
-
Baolinaa
U nas szału może nie ma, ale panny Burgessa wcinają. Może to tez dlatego, że nie mieszałam go im z niczym innym.
-
Dropsio
U nas Care + też nie poszło, granulat zostawał, tylko groch i soja znikały 
-
Świnka Morska
Chciałabym dowiedzieć sie co sądzicie o karmie CRISPY PELLETS GUINEA PIG firmy Versele Laga
Skład:
http://animalia.pl/produkt,26132,105,ve ... ej-2kg.htm
Skład:
http://animalia.pl/produkt,26132,105,ve ... ej-2kg.htm
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2015, 14:39 przez Świnka Morska, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MEMOrySTICKer
Dziwię się, że tak renomowana lecznica poleca co najwyżej przeciętną karmę, zachwalając m.in blisko 40% zawartość włókna, które rzeczywiscie stanowi ok.5 % składu (40% w 15%)grenouille pisze:Ja zamówiłam moim 4 KG. Jedzą chętnie a karmę polecono mi w MV
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
To może zapytaj w tej renomowanej lecznicy DLACZEGO poleca tę karmę, a nie siejesz defetyzm?
-
MEMOrySTICKer
Niczego nie sieję. Zwróciłam się z pytaniami do MV równolegle do przedstawienia moich zastrzeżeń na grupach Fb, niestety - mimo upływu czasu liczonego już w tygodniach - odpowiedzi brak. Dla odmiany mam propozycję dla Ciebie: podziel się, co Ty usłyszałeś podczas rozmowy nt. Burgessa (nawiązując do Twojej zapowiedzi, że porozmawiasz ze swoją lekarką)Jack Daniel's pisze:To może zapytaj w tej renomowanej lecznicy DLACZEGO poleca tę karmę, a nie siejesz defetyzm?
Uznanie, marka to także odpowiedzialność. Przynajmniej chciałabym, żeby tak było. Ale to już temat na inny wątek.
Z tego, co widzę, przytoczyłeś tu sporo z tego, o czym pisałam na Fb, a z czym się nie zgadzałaś. To miłe.
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Ale pisałem już na forum, co się dowiedziałem nt. tej karmy
wystarczy poszukać. I cytowałem FB zanim porozmawiałem z szefową MV.