Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Opowieści Świńskiej Treści - Buniak paker
kurka, najgorzej że nie dopchałam się ze świniami do dr Kasi - dzwoniłam w sobotę rano i już cały tydzień miała zajęty
z Buniakiem do dr Magdy idziemy jutro na zębowanie a reszty nie ma sensu brać bo miały mieć kontrolne usg u dr Kasi. Bez sensu...

z Buniakiem do dr Magdy idziemy jutro na zębowanie a reszty nie ma sensu brać bo miały mieć kontrolne usg u dr Kasi. Bez sensu...
- joanna ch
- Kontakt:
Buniusław dzisiaj bardzo bezproblemowo i ekspresowo przeszedł ścinanie siekaczy - po półtora miesiąca aż i nie były jakieś tragiczne. Trzonowiec znów nie przerósł
Przy okazji przeżyła bliskie spotkanie trzeciego stopnia z Grawą, wytrzeszczając na nią morderczo jedyne oko
Tylko wciąż problemy ze wzdęciami i trawieniem, dostała metoclopramid do dość długotrwałego przyjmowania ale do jedzenia na szczęście a nie kłucia.
Mam wrażenie że od kiedy skończył się rodevit gastro parę dni temu to jest jakby gorzej, chyba znów kupię.

Przy okazji przeżyła bliskie spotkanie trzeciego stopnia z Grawą, wytrzeszczając na nią morderczo jedyne oko

Tylko wciąż problemy ze wzdęciami i trawieniem, dostała metoclopramid do dość długotrwałego przyjmowania ale do jedzenia na szczęście a nie kłucia.
Mam wrażenie że od kiedy skończył się rodevit gastro parę dni temu to jest jakby gorzej, chyba znów kupię.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Buniak faktycznie oczysko ma niebywałe. I w ogóle kawał z niej baby się zrobił i zdziarszczała, że tak powiem.
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Lewitujące pietruszki
dobrze Buniaczek wygląda, oby tak dalej
A powiedz Joanno one jedzą te kwiatki, róże, nagietek, rumianek...? Moje wszystkie gardziły i gardzą obecne, wyrzucam zwykle nietknięte z miski... głównie zielone suszki jedzą.

- joanna ch
- Kontakt:
myślę że to zależy od świni, każda ma swoje preferencje smakowe. U mnie np wszyscy kochają płatki słonecznika a poza tym to różnie. Rumianek na drugim miejscu, nagietek też ujdzie a róży nie przyuważyłam jak.
- joanna ch
- Kontakt:
Przyszły dwa wory trocin rs produkter, bardzo ładne, drobne, miękkie. Kosztowało to 92 złote za 2 wory wliczając przesyłkę - czyli np taniej niż tierwohl.

Blaniak wepchł się na chama na drugiego i zaraz potem Buniaka gryzami w tyłek wykurzył. Bo tak mało innych kryjówek mają

Blaniak wepchł się na chama na drugiego i zaraz potem Buniaka gryzami w tyłek wykurzył. Bo tak mało innych kryjówek mają

- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt: