Zytka po zabiegu usunięcia węzła chłonnego. Teraz węzeł idzie na badanie histopatologiczne, wyniki podobno za tydzień.
I może zrobią jeszcze badanie którego nazwa kończy się na fluorescencyjne. Zależy co wyjdzie na histopatologii.
Zyta podobno stoi już na nóżkach, tylko chcą ją jeszcze ogrzać bo się wyziębiła trochę, nasza seniorka. Ma ciepłą norkę i ręcznik, nie zmarznie. Idę po nią po pracy.
Dzielna Zyta! Oby wszystko było dobrze Wyniki hispatu szybko, skoro już za tydzień. I dobrze- stres krótszy.
Na zwierzaki jakby inaczej kasę się wydaje. Ja gnam do weta 80km ze świniem, i czasem płacę jak za prywatną wizytę u specjalisty, a ze sobą to na miejscu się wybrać nie mogę na NFZ . Dla świń wszystko.
A jakbyś kiedyś miała wyrzucać 600zł bez okno, to daj znać- namiary i w ogóle- będę czatować
Mojego kolegi kot wymagal bardzo drogiego leczenia i kilku zabiegow, a ze nie mial takiej gotowki to wzial kredyt i zastawil swoj dom. Wiec 600 zl to duzo ale warte wydania. Powiedz TZowi zeby tyle nie palil i zbieral na swinki
Paczka fajek kosztuje ok 12 zł (czy się mylę nie palę to nie wiem) - jak ktoś dziennie wypala tylko jedną, to średnio licząc - 360 zł miesięcznie. Gdyby Twój TŻ rzucił w styczniu 2013, to mielibyście 3600 na świnkowe zdrowie - czyli wina TŻa bo nie jest przewidujący
Paczka fajek, tych które pali TZ kosztuje 12,60. Pali półtorej paczki dziennie. Co daje miesięcznie 567 zł. Liczmy że 600 zł, bo na pewno trafiają się dni kiedy TZ pali 2 paczki. Po raz trzeci kupił e-papierosa. Zobaczymy.