Dzielna Lena - znalazła swój azyl w Warszawie :)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Iza
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Re: Dzielna Lena - wstępnie zarezerwowana :) [BYDGOSZCZ]

Post autor: Iza »

Odkryłam przełącznik za lewym uszkiem Leny :102: Wczoraj dwa razy przy mnie zasnęła po tym, jak wygłaskałam ją za uszkiem. Raz wgramoliła mi się na dłoń, zwinęła w rogala i odpłynęła, a za drugim razem oparła o rękę i zasnęła z otwartymi oczkami. Faza REM niesamowita! :love:
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

:love:
Awatar użytkownika
Iza
Kontakt:

Przedwczoraj wieczorem Lena pierwszy raz popcorningowała :D Wczoraj natomiast miała rujkę i szczególnie wpadła jej w oko Lilka, która nie mogła się od niej opędzić :lol: Dziś zwolniło się jedno miejsce w dużej klatce, więc teraz Lenka przeprowadziła się do 120tki, którą przez najbliższy tydzień dzielić będzie z trzema kumpelami ;)

Pozdrawiamy :buzki:

Obrazek
Mmagda

Post autor: Mmagda »

Ale urocze zdjęcie :love:
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Pasują jej te kolory, wszystkie :szczerbaty:
katiusha

Post autor: katiusha »

Świetna fotka :love: Ninka z braku laku gania Polę, drugi dzień już...
Awatar użytkownika
Iza
Kontakt:

Re: Dzielna Lena - zarezerwowana :) [BYDGOSZCZ]

No i nadszedł dzień rozstanie. Muszę przyznać, że wyjątkowo mocno przywiązałam się do Leny i ciężko jest pogodzić się z tym, że ostatni raz ją do siebie tulę, to naprawdę wyjątkowa świnka. Przybrała u mnie ok 50g, całkowicie odmieniła swoje zachowanie wobec człowieka. Potrzebuje wiele miłości oraz ciepła, za co odwzajemnia się po stokroć tym samym. Kiedy chce dostać coś pysznego do jedzenia, wspina się rączkami po klatce i...liże pręty. Gdy potrzebuje towarzystwa, od razu głośno woła i prosi o wygłaskanie. Szczególnie polubiła zasypianie na dłoni. Kładę ją na kocyku, a ona kręci się dopóki nie oprze na mojej dłoni chociaż główki, po czym od razu zapada w głęboki sen. Mimo ogromu słodyczy, jest dziewczyną z charakterem. Źle mnie głaszczesz, nie tu, tam chciałam, a masz!! ..i powraca do chrumkania i tulenia. Świnka-skarb. Trzymam kciuki za długie i szczęśliwe życie w nowym Stałym Domu. :fingerscrossed: :buzki:
jax

Post autor: jax »

To brzmi jak bajka. :love: :love:
Iza, ciesz się, że z tego, że mogłaś gościć Lenkę u siebie i przygotować ją do życia w nowym, dobrym domku.
śliwka

Post autor: śliwka »

Iza pisze:No i nadszedł dzień rozstanie. Muszę przyznać, że wyjątkowo mocno przywiązałam się do Leny i ciężko jest pogodzić się z tym, że ostatni raz ją do siebie tulę, to naprawdę wyjątkowa świnka. Przybrała u mnie ok 50g, całkowicie odmieniła swoje zachowanie wobec człowieka. Potrzebuje wiele miłości oraz ciepła, za co odwzajemnia się po stokroć tym samym. Kiedy chce dostać coś pysznego do jedzenia, wspina się rączkami po klatce i...liże pręty. Gdy potrzebuje towarzystwa, od razu głośno woła i prosi o wygłaskanie. Szczególnie polubiła zasypianie na dłoni. Kładę ją na kocyku, a ona kręci się dopóki nie oprze na mojej dłoni chociaż główki, po czym od razu zapada w głęboki sen. Mimo ogromu słodyczy, jest dziewczyną z charakterem. Źle mnie głaszczesz, nie tu, tam chciałam, a masz!! ..i powraca do chrumkania i tulenia. Świnka-skarb. Trzymam kciuki za długie i szczęśliwe życie w nowym Stałym Domu. :fingerscrossed: :buzki:
Normalnie jakbym czytała opis mojej Rodzynki :szczerbaty: :love:
katiusha

Post autor: katiusha »

Dziś widzę kolejne ciężkie rozstanie i upragnione powitanie..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”