Z niedzielnej wizyty nic nie wyszło, ale inny prosiak na tym skorzystał
A ja chłopaków wstępnie rezerwuje Czeka nas wizyta WPA w marcu, i jak wszystko pójdzie dobrze to Panowie w kwietniu będą mieli dom
Śpieszę zameldować że waga wskazuje już powyżej 450g, liczę na to że za 3-4 dni dobijemy do 500g. I zrobimy zdjęcie na wadze, jest tylko ich przyczepiona do klatki.
Nie udało się zrobić zdjęć na wadze, chłopaki za bardzo chcieli z niej zeskoczyć
Henry waży ok 470 g
Gordon waży 530 g
I teraz nie podoba mi się to że Henry nic nie przytył od poprzedniego ważenia. No nic, obserwujemy chłopaka.
No to jeszcze kupy mi się nie podobają, nie namierzyłam jeszcze kto jest ich właścicielem ale stawiam na Henrego, nie mam jak jutro z nimi pojechać do MC. Umówiłam się na czwartek, zostawię chłopaków rano a dobiorę wieczorem.
Ech, że też mi taka okazja przeszła koło nosa. Wciąż czekam na transport zarezerwowanego prosiaczka, a tu parę kroków od domu taka śliczna parka mieszka. A może by przenieść ten temat z kategorii zarezerwowane na do adopcji? Nie chcę popędzać, bo na pewno żal się z nimi rozstawać, ale skoro są wolni...
Dzień dobry!
Jesteśmy zainteresowani adopcją tych świnek. Jesteśmy początkujący, ale pełni zapału, świnkami będą się zajmować moje córki (8 i 9 lat) pod nadzorem moim i męża.
Proszę o wiadomość.
Małgorzata Misiak