Czwórka majowych samiczek - już w DT - 2 rez. Rekinek
Moderatorzy: porcella, pucka69
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Czwórka majowych labosamiczek szukamy DT !
Na razie nie udalo się wszystkich zapoznać, siedzą, jak były, po południu spróbuję pomieszać i zobaczymy...
Re: Czwórka majowych samiczek - już w DT - 2 rez. Rekinek
U nas dziś szaleństwo szukania imion he he , na razie ciemna to Łatka biała to Śnieżka
Była propozycja Raffaelki i Rocherki, ale kurka długo sie mówi 

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
A tak serio, co będzie, jeśli zamówiony zestaw się nie połączy? Zdarza się, że się zwierzaki nie cierpią. Przyjmiecie inną konfigurację?
Może zrobcie listę imion i poczekajcie, zobaczycie, co pasuje...
Edit. ciemne odkryły i zaakceptowaly norkę, białe po tunelu chodzą wierzchem
Może zrobcie listę imion i poczekajcie, zobaczycie, co pasuje...
Edit. ciemne odkryły i zaakceptowaly norkę, białe po tunelu chodzą wierzchem

- sosnowa
- Kontakt:
Fakt, one tak siedziały w laboratorium i róznie może być ze zmianą konfiguracji.
Dziewczyny Pucka powiedziała że jak się uprzemy to możemy przyjąć dwie kolorowe, ale z doświadczenia wiem że dwie białe będzie trudniej wyadoptować więc zdecydowałyśmy że weźmiemy jedną biała i jedna kolorowa, gdyby się nie udało to weźmiemy dwie kolorowe, mozemy tez spokojnie poczekać , chyba że macie jakieś inne pomysły to słucham 

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Nasze pomysły są niczym wobec ich widzimisiów.
Bedę informowac na bieżąco
Bedę informowac na bieżąco

to czekamy z niecierpliwością:)
http://www.zooplus.pl/shop/gryzonie/kla ... 100/135799
czy taką?
http://allegro.pl/ferplast-rabbit-100-g ... 83435.html
Macie doświadczenie to zasugerujcie, producent ten sam, ale czy jakośc? u mnie w mieście takich nie widziałam sa jakies tańsze ale średnio ładne.
czy taką?
http://allegro.pl/ferplast-rabbit-100-g ... 83435.html
Macie doświadczenie to zasugerujcie, producent ten sam, ale czy jakośc? u mnie w mieście takich nie widziałam sa jakies tańsze ale średnio ładne.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Tak uczciwie? Poszukaj na allegro porządnej klatki 100-120, trochę używanej, za dwa razy mniejsze pieniądze, w razie czego nie będzie Ci żal wprowadzić jakieś udoskonalenia typu półka, otwór itp. Casita jest jak forteca, mam teraz taką, nie przepadam. Jeśli w domu jest pies, albo kot (no, lub małe nieusłuchane dziecko z lepkimi rączkami
) - to owszem, tylko taka... ale jeśli lubisz mieć kontakt ze zwierzakami, to taka z otwieraną górna klapą będzie najwygodniejsza. Zobacz, pod linkiem moja klatka nieznanego producenta, używana od 2009 r., z wyciętym otworem, żeby rownież tłusta, ślepa, albo starsza świnka mogła wyjść na wybieg, otwierana od góry klapa pozwala na łatwe zamiatanie bobów bez wymiany wszystkiego. http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 29#p253340
Edit. Zaraz wstawię widok ww. Casity z Glukozą i Fruktoza w środku, zobaczysz proporcje.

Edit. Zaraz wstawię widok ww. Casity z Glukozą i Fruktoza w środku, zobaczysz proporcje.
przeglądałam wczoraj allegro ale jakoś tak, jak używana to niewiele tańsza u nas nowe wielkie sa po 140 zeta, ale nie wiem jaki to producent , no nic dziś zamawiam, dzięki za rady poprzyglądam się:))