Pipi juz w nowym domku! :)
Moderator: silje
Re: Pipi urodziła! :3
No czekałam cały dzień na zdjęcia, ale oczywiście przeżyję
. Jak się mają mama z maleństwem, pewnie dobrze?
Mówisz, że chyba dziewczynka... no ale nadal jest to CHYBA
. Czekamy dziewczyny w takim razie
.

Mówisz, że chyba dziewczynka... no ale nadal jest to CHYBA

- Meg
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Mają się bardzo dobrze
Małe bryka przez caaaałe noce, więc super się śpi... w kuchni koło 3ciej króliki urządzają protest "DAWAJ ŻARCIE", moje prosiaki zaczynają się rozkwiczać w podobnym celu, dołącza do tego Balbina i myszkoskoczek prętoholik, a Pipi z dzieckiem poza piszczeniem zajmują się jeszcze biegiem na sto metrów wzdłuż klatki.
U maleństwa widać jeszcze pozostałość pępowiny, więc suszymy jodyną. Poza tym przybiera na wadze, zabiera się za sianko i cykorię nawet
. Wczoraj zostało przyłapane na pożeraniu marfefki.
Co do płci... no raczej dziołcha, ale jeszcze kilka dni by sie przydało, żeby się upewnić. Zwykle sprawdzam i mam odpowiedź już przy pierwszym ważeniu maluchów, a tym razem jakoś tak, hmm, może za duża presja?
A zdjęć ni mo, bo znowu wróciłam do domu po zmroku, wcześniej latałam z Balbinem po lekarzach i wszystko co zrobię wychodzi zamazane do tego stopnia, że przypomina jedną wielką plamę

Małe bryka przez caaaałe noce, więc super się śpi... w kuchni koło 3ciej króliki urządzają protest "DAWAJ ŻARCIE", moje prosiaki zaczynają się rozkwiczać w podobnym celu, dołącza do tego Balbina i myszkoskoczek prętoholik, a Pipi z dzieckiem poza piszczeniem zajmują się jeszcze biegiem na sto metrów wzdłuż klatki.

U maleństwa widać jeszcze pozostałość pępowiny, więc suszymy jodyną. Poza tym przybiera na wadze, zabiera się za sianko i cykorię nawet

Co do płci... no raczej dziołcha, ale jeszcze kilka dni by sie przydało, żeby się upewnić. Zwykle sprawdzam i mam odpowiedź już przy pierwszym ważeniu maluchów, a tym razem jakoś tak, hmm, może za duża presja?

A zdjęć ni mo, bo znowu wróciłam do domu po zmroku, wcześniej latałam z Balbinem po lekarzach i wszystko co zrobię wychodzi zamazane do tego stopnia, że przypomina jedną wielką plamę

Meg, Ty to musisz mieć wesoło z całą tą ferajną hi hi! Tzw. wesoły dom - fajnie! Co do zdjęć, to ok, czekamy dalej, zdrowie Balbina jest ważniejsze - wiadomo! Bardzo się cieszę, że Pipi i maleństwo mają się tak dobrze i że szkrab podjada już nawet cykorię. Mówisz, że czujesz presję w kwestii płci?! No co Ty nie powiesz
? Wyobraź sobie, hi hi, że ja też
! Nawet kumpela z zagranicy do mnie pisała z przykazaniem wzięcia maleństwa - dziewczynki koniecznie...
Jeszcze może się okazać, że dziewczynka zrobi nam tak
i okaże się chłopcem hi hi więc czekamy 

Jeszcze może się okazać, że dziewczynka zrobi nam tak

- Meg
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
W piątek zabieram wszystkie do kliniki, więc będzie już potwierdzone na 100 procent czy to dziołcha czy chłopak 

- Kara
- Miejscowość: Warszawa - Sadyba
- Kontakt:
Oby już był piąteczek 

- Kara
- Miejscowość: Warszawa - Sadyba
- Kontakt:
Pati mam pomysł
Masz już Petronie i Rozalie. Czekasz na Pipi. Jak Pipi będzie miała dziewczynkę
to gdybyś ją wzięła,to musisz jej dać imię na literę "R"
Wtedy będę miała dwupak PetRozek 

Piju, piątek to i mój ulubiony dzień
!
Kara, a Ty mnie nie urabiaj hi hi. Ze świnkami zawsze wychodzi inaczej... miałam mieć 1 skinny i 1 ze stowarzyszenia, a wyszłam z 2 skinny. Teraz chciałam 1 ze stowarzyszenia, a wyjdę znowu z 2
? Imię miało być inne, a wyszło jak wyszło więc kolejnych imion nie planuję, a z imieniem na R nie będzie tak łatwo, siostrzyczko
.

Kara, a Ty mnie nie urabiaj hi hi. Ze świnkami zawsze wychodzi inaczej... miałam mieć 1 skinny i 1 ze stowarzyszenia, a wyszłam z 2 skinny. Teraz chciałam 1 ze stowarzyszenia, a wyjdę znowu z 2