Pipi juz w nowym domku! :)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
piju

Re: Pipi urodziła! :3

Post autor: piju »

Ha!
patrycja

Post autor: patrycja »

No czekałam cały dzień na zdjęcia, ale oczywiście przeżyję :) . Jak się mają mama z maleństwem, pewnie dobrze?
Mówisz, że chyba dziewczynka... no ale nadal jest to CHYBA :roll: . Czekamy dziewczyny w takim razie :lol: .
Awatar użytkownika
Meg
Moderator globalny
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: Meg »

Mają się bardzo dobrze :)
Małe bryka przez caaaałe noce, więc super się śpi... w kuchni koło 3ciej króliki urządzają protest "DAWAJ ŻARCIE", moje prosiaki zaczynają się rozkwiczać w podobnym celu, dołącza do tego Balbina i myszkoskoczek prętoholik, a Pipi z dzieckiem poza piszczeniem zajmują się jeszcze biegiem na sto metrów wzdłuż klatki. :lol:

U maleństwa widać jeszcze pozostałość pępowiny, więc suszymy jodyną. Poza tym przybiera na wadze, zabiera się za sianko i cykorię nawet :shock: . Wczoraj zostało przyłapane na pożeraniu marfefki.

Co do płci... no raczej dziołcha, ale jeszcze kilka dni by sie przydało, żeby się upewnić. Zwykle sprawdzam i mam odpowiedź już przy pierwszym ważeniu maluchów, a tym razem jakoś tak, hmm, może za duża presja? :lol:

A zdjęć ni mo, bo znowu wróciłam do domu po zmroku, wcześniej latałam z Balbinem po lekarzach i wszystko co zrobię wychodzi zamazane do tego stopnia, że przypomina jedną wielką plamę :(
patrycja

Meg, Ty to musisz mieć wesoło z całą tą ferajną hi hi! Tzw. wesoły dom - fajnie! Co do zdjęć, to ok, czekamy dalej, zdrowie Balbina jest ważniejsze - wiadomo! Bardzo się cieszę, że Pipi i maleństwo mają się tak dobrze i że szkrab podjada już nawet cykorię. Mówisz, że czujesz presję w kwestii płci?! No co Ty nie powiesz :shock: :lol:? Wyobraź sobie, hi hi, że ja też :lol: ! Nawet kumpela z zagranicy do mnie pisała z przykazaniem wzięcia maleństwa - dziewczynki koniecznie...
Jeszcze może się okazać, że dziewczynka zrobi nam tak :neener: i okaże się chłopcem hi hi więc czekamy :buzki:
Awatar użytkownika
Meg
Moderator globalny
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: Meg »

W piątek zabieram wszystkie do kliniki, więc będzie już potwierdzone na 100 procent czy to dziołcha czy chłopak 8-)
Awatar użytkownika
Kara
Miejscowość: Warszawa - Sadyba
Kontakt:

Post autor: Kara »

Oby już był piąteczek :please:
ObrazekFiona [*][/color][/b]ObrazekIgo [*][/color][/b]

Rozalia :candle:
Arabelka :candle:
Petronia :candle:
Ludwinia :candle:
patrycja

No i zdjęcia mojej Pipi z maleństwem... :love: :love: :love:
piju

Post autor: piju »

Piątek to mój ulubiony dzień tygodnia :lol:
Awatar użytkownika
Kara
Miejscowość: Warszawa - Sadyba
Kontakt:

Post autor: Kara »

Pati mam pomysł :102: Masz już Petronie i Rozalie. Czekasz na Pipi. Jak Pipi będzie miała dziewczynkę :pray: :pray: to gdybyś ją wzięła,to musisz jej dać imię na literę "R" ;) Wtedy będę miała dwupak PetRozek :jupi:
ObrazekFiona [*][/color][/b]ObrazekIgo [*][/color][/b]

Rozalia :candle:
Arabelka :candle:
Petronia :candle:
Ludwinia :candle:
patrycja

Piju, piątek to i mój ulubiony dzień :D !
Kara, a Ty mnie nie urabiaj hi hi. Ze świnkami zawsze wychodzi inaczej... miałam mieć 1 skinny i 1 ze stowarzyszenia, a wyszłam z 2 skinny. Teraz chciałam 1 ze stowarzyszenia, a wyjdę znowu z 2 :shock: ? Imię miało być inne, a wyszło jak wyszło więc kolejnych imion nie planuję, a z imieniem na R nie będzie tak łatwo, siostrzyczko :102: .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”