Panna Fiu FiuCynthia pisze:Kto Wam robił wizytę? Bo w wątku dotyczącym wizyt tego nie ma, a ja sama prawdopodobnie będę w Chorzowie potrzebować wizyty...??Oldzah pisze:WPA przebiegło pozytywnieteraz tylko transport do nowego domu i zapoznanie się z kolegą
Pimpuś już w DS [Kraków]
Moderator: silje
- Oldzah
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Pimpuś szuka domu [Kraków]
Moje panny: Stefania i Bella
Za TM Stachu[*], Stefan[*], Tasia[*], Robin[*], Kreta[*], Helena[*]. Bibi[*]
- Klaudia_1396
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Re: Pimpuś rezerwacja [Kraków]
O jacie, ale on ma długie włosy
Zupełnie inaczej jak tatuś xD

Zupełnie inaczej jak tatuś xD

Kazik : -.12.2012 - 07.02.2018

Puszek : 01.11.2016

Helios Cavior : 10.04.2018

Po tatusiu ma tylko białe łatki,reszta kolorków jak i długość i miękkość futerka jest po mamie. Jego siostry też mają długie,puszyste futerko i przy dupkach robi im się taki wachlarz.
- Klaudia_1396
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
..ale widać już te cwane geny ;d

Kazik : -.12.2012 - 07.02.2018

Puszek : 01.11.2016

Helios Cavior : 10.04.2018

Oj cwany to on jest. Będzie mi go brakować-to taka słodka,kochana kuleczka i ten jego wachlarz na pupie....-jak chodzi dumnie to wygląda jak paw. Hihihi!!!! W poniedziałek byliśmy u weta na badaniu i po zaświadczenie i wszystko było ok puki pani doktor nie zaczęła badać gruczołu i męskiego interesu. Pimpi natychmiast okazał swoje niezadowolenie-najpierw trzepał główką a potem kopał i zrobił minę jakby chciał wykrzyczeć-"łapy precz od mojej męskości"!!! I choć pani doktor zasypała go komplementami i pomiziała to Pimpi zarzucił takiego focha że nawet ogórek nie pomógł. Dopiero w domu po dłuższym mizianku zaczął chrupać ogóra ale ze spojrzeniem typu: więcej takich wypraw mi nie rób!!!
W sobotę Pimpek z mężem napędzili mi strachu co niemiara. Miałam tak zwarjowany i pracowity dzień że gdy mąż wrócił z pracy i na przywitanie dawał prośkom ogóra to zapomniałam mu powiedzieć że dawałam im arbuza i gdy w pokoju pakowałam syna na wyjazd nagle wpadł mąż i podniósł alarm że Pimpi chyba czymś się skaleczył bo ma całe pysio czerwone więc chyba krwawi! Rzuciłam wszystko i lecę do kuchni jak szalona,ciśnienie chyba z 500,serce w gardle i biorę Pimpulka na ręcę a tu.....całe pysio czerwone łącznie z nosem tyle tylko że ta czerwień już zaschnięta i silnie pachnie arbuzem.
Myślałam że udusze męża bo narobił paniki a nie sprawdził wcześniej Pimpka.
Na zawał bym zeszła i to przez arbuza 

- Oldzah
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Hehe tak to już jest z tymi faceta 

Moje panny: Stefania i Bella