Ibbie ,samiczka do adopcji Kraków nieaktualne
Moderator: silje
-
- Miejscowość: Nowy Targ
- Kontakt:
Re: Ibbie ,samiczka do adopcji Kraków
Tusia bardzo zadowolona z obecnosci nowej kolezanki
przysypiala juz przytulona do Tosi, gruchały wspolnie, super razem wygladaja i mam nadzieje ze sie zaprzyjaznia, bo Tosia (Ibbie) jest przecudowna, nie rozumiem jak taką słodką zwierzynkę można wyrzucić :/

Jak cudownie jest czytać takie posty. Nie ma jak szczęśliwe zakończenie. Wszystkiego dobrego dla Ibbie i jej nowego domku 

Noc przeszła w miarę spokojnie... na rajdach po całej klatce, ale głównie Tusi
Nadskakuje, prowokuje do zabawy Tosię 
Teraz wspólnie jedzą warzywa z miski, więc wygląda że adopcja przebiegła wyjątkowo spokojnie
W końcu adopcję podpisała także Tusia obgryzając jeden egzemplarz umowy ;p
Oby tak dalej

Teraz wspólnie jedzą warzywa z miski, więc wygląda że adopcja przebiegła wyjątkowo spokojnie

Oby tak dalej

- Tośka
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Bardzo się cieszę
A oczywiście nadgryziona umowa powędruje do archiwum 

" Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "
-
- Kontakt:
Nawet jesli Tusia nie zaakceptowalaby Tosi, to i tak bym jej nie oddała - mieszkalaby sobie w osobnej klatce, bo jest tak słodka, że juz nigdzie nie bedzie podróżować!
Kapitalny przytulasek. Moja ci ona, nikomu nie oddam!!

Super! Miło czytać, że Ibbie już w nowym domu, kibicowałam tej biednej śwince mocno 

- Tośka
- Kontakt:
Ale ona nie była biedna. U mnie była szczęśliwa 

" Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji. "
- Tośka
- Kontakt:
Powiem Wam ,że tesknie za jej stopkami wystającymi z norki. Wtedy zawsze było wiadomo,że Ibbie jest w norce. Moja kochana 

-
- Kontakt:
Re: Ibbie ,samiczka do adopcji Kraków nieaktualne
Zawsze możesz wpaść odwiedzić nasze świninki i nas
Zobaczysz jak sie swietnie dogaduja i jak fruwaja trociny, gdy sie bawia. Dzis rano spały sobie razem na balkoniku. Słodziaki
Tosia to nie tylko łapki ma super, ale taka milusia jest jak ją glaszcze, że przestać nie moge ;D Ale łapki i ryjeczki to jest to, co w swinkach jest najbardziej ekstraśne