Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Lena87

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: Lena87 »

Dzima pisze:Nie polecam wciągania siana odkurzaczem :nono:
:rotfl: :rotfl:
Awatar użytkownika
awa39
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: awa39 »

To się chłopcy zabawili :lol: Anya cały czas nie mogę połapać się kto z kim u Ciebie mieszka i jak masz te 5 prosiów rozdysponowane. Jak miałaś remont i były wszystkie w tej komórce to jakoś to ogarniałam :lol:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Ja już się połapałam :D Tylko Ryan ma dokompletowanego współlokatora, a reszta oddzielnie :szczerbaty:
Ale może Ryan zna "12 powodów dla których nie warto mieć współlokatora" http://www.youtube.com/watch?v=Hl2Oid_18Ac i dlatego tak się buntuje :laugh: :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Post autor: ANYA »

Dzima pisze:Nie polecam wciągania siana odkurzaczem :nono:
Oj dlaczego? Nawet jak mi sie zapcha rura to wloze z drugiej strony zeby odetkac :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Oprocz Ruby ktora u mnie byla chyba sie nikt nie lapie kto z kim mieszka :laugh:
Ryan jest z Diabelkiem (wczesniej byl z Alfem, ale sie pozarli do krwi)
Wiec Alf mieszka sam jak i cala reszta. Mam 5 swienek w 4 klatkach :sadness: a mieli mieszkac w 4 razem.
Mialam kiedys 4 swinki w 2 klatkach, ale sie jakos porobilo niefajnie.

Edit: Zobaczcie jak pod koniec filmiku Lewis wyciagnal lapke. Az sie wkurzyl na mnie i chcial mnie chapnac ze zlosci. Niestety nie moge go oduczyc gryzienia.

http://youtu.be/Ssaef49VPuw
Awatar użytkownika
Beth
Miejscowość: Rybnik
Kontakt:

Post autor: Beth »

Ciotka Beth pozdrawia całe stado :buzki: :buzki:

Btw. JA tam ubóstwiam Ryanka :love:
Aktualizacja WPA
Obrazek
ANYA

Ostatnio martwilam sie o Alfa bo siedzial ciagle schowany i kilka razy sprawdzalam czy zyje.
Dzisiaj Alf sie przeprowadzil do swojego nowego domku i myslalam, ze zaraz poleci sie schowac do norki a tu co? Alfik zaczal popcornicowac! Alf! On nigdy nie byl taki szczesliwy. W ogole sie nie schowal, wywalil przednie lapki na srodku klatki :jupi: biegal wczesniej po klatce jak oszalaly i podskakiwal :yahoo:
Moze troche dziwna ma ta klatke, ale ma miejsce do biegania, a w tej malej 100cm tak naprawde nie mial gdzie biegac.

A oto willa Ryana, Diabelka i Alfa. Mieszkaja razem ale osobno :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Musze teraz pomyslec jak mu urzadzic klatke

Ciociu Beth: Ryan bardzo dziekuje
Awatar użytkownika
Beth
Miejscowość: Rybnik
Kontakt:

Post autor: Beth »

Jaki oni mają wypas, nie pokazuję nawet moim chłopakom, bo mi bunt urządzą . :szczerbaty:
Aktualizacja WPA
Obrazek
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Jaką oni mają chatę teraz! :shock: :love:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Świetna :shakehands: , a jak się zaczną dogadywać to rampą można ich połączyć ;) ....marzenia.... :roll: :roll:
Taką L-kę trudno będzie urządzić :think: możesz mu zrobić półeczkę na tym końcu gdzie nie ma jedzenia, a w połowie drogi hamak, będzie mógł przejść górą lub dołem :meeting:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ANYA

Dzima L da sie urzadzic :ok: na zdjeciach wydaje sie mniejsza niz w rzeczywistosci.
Nie no klatka jest naprawde super i Alf nigdy nie byl taki wyluzowany i szczesliwy.Warto bylo wydac kase.

Mam problem :glowawmur:
Zbudowalam piekna wille chlopakom a dzisiaj w nocy nie spalam, bo slyszalam jazgotanie i jak Diabelek sie odbijal od krat :sadness: jest naprawde zle i co mnie martwi zamiast coraz lepiej to jest coraz gorzej.
Moje dziecko mi wymiotowalo, wiec nie wyslalam go do szkoly i lezalam dluzej w lozku i tak obserwowalam moje swinki i myslalam gdzie popelnilam bledy w laczeniu, bo za chwile bede miala 5 swinek w 5ciu klatkach, a nawet nie mam jednej kratki, wiec nie moge podzielic tej wielkiej willi. Ale wiem juz chyba, gdzie lezy problem moich niepowodzen! Ryan.
To jest swinka ktora nie jest agresywna, moge powiedziec nawet bardzo towarzyska ale na chwile. On sie dogaduje ze wszystkimi swinkami, ale wlasnie na chwile. Potem zaczynaja go denerwowac i wtedy zaczynaja sie jazdy. Tak sobie mysle, ze moze jemu byloby lepiej gdyby mieszkal sam a polaczyc inne swinki osobno. Tego nie probowalam, bo myslalam, ze z Ryanem udaje mi sie polaczyc kazdego, wiec tak bylo. Niestety jak Ryan sie niedogada z Diabelkiem, a inne swinki sie miedzy soba dogadaja to Ryan straci swoja wille i bedzie mieszkal w normalnej 120. Plan fajny tylko teraz mam watpliwosci:
Kogo z kim sprobowac polaczyc? I co bedzie jak Ryan dostanie szalu w mniejszej klatce?
Jak sprawdzic kto z kim ma szanse?
Myslalam nad takimi wersjami:
- Diablo z Alfem
- Angelo i Alf
Diabelek z Angelo sie nie dogada na 100% wiec nie mam co probowac, bo widac agresje nawet jak przechodza kolo krat.
Experymentowac z Lewisem az sie boje, bo on nawet mnie gryzie. To jest najbardziej agresywna swinka jaka widzialam. Kiedys tak mnie ugryzl, ze az mi palec zdretwial. I tylko dlatego, ze go poglaskalam a za kratami byl Alf.

Dziewczyny ja juz glupieje.

Tak sobie mysle, ze moze puszcze w kuchni Diabelka i Alfa na poczatek a jak bedzie nadzieja to ich razem wykapie.
Jak nie to wykapie razem Alfa i Angelo i wtedy zaczne powoli ich przyzwyczajac do siebie.
Jak mi to nie wyjdzie to nie mam kratek zeby przedzielic ta duza klatke :sadness: :help:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”